Fénykép tetoválásról

A katicabogár tetoválás jelentése

Egy kicsi és rendkívül nőies katicabogár tetoválás – ez így van? Vagy katicabogár tetoválás jelentése egyáltalán nem nőies? Ebben a cikkben megpróbálunk beszélni a katicabogár tetoválásról, a rajzról és jelentéséről..

A katicabogár tetoválás jelentése

A katicabogár tetoválás jelentése, története és jelentése

Mindenki emlékszik arra, hogyan örültek gyermekkorukban, amikor megtalálták a Napot vagy a Katicabogárt. Az összes létező rovar közül talán ez a legártalmatlanabb és élvezetesebb. Sok kúszó hüllő félelmetes, és néhányuk fizikai kárt is okozhat. A katicabogár sosem tesz ilyet veled. Az évek során sok legenda és mítosz terjedt a Napról. Egyes legendákban Szűz Máriához kötődik, mivel Máriát vörös ruhában ábrázolták..

A katicabogár tetoválás jelentése 1 A katicabogár tetoválás jelentése 2 A katicabogár tetoválás jelentése 3

A britek a rovart “Katicabogárnak” hívják. Óriási jelek és hiedelmek születtek körülötte, a világ legtöbb országában úgy gondolják, hogy szerencsét és boldogságot hoz, valamint szerencsét és boldogságot a szerelemben. Van egy jel, hogy ha Lady Bird egy nemrég házas lányon ül, akkor hány pötty van a héján, annyi gyermekük lesz az ifjú házasoknak.

Ha te is örülsz ezeknek a kis szerencsés bogaraknak, szerezhetsz magadnak egy kis tetoválást, amely katicabogarat ábrázol. Ez egyfajta tendenciává vált, közvetlenül versenyezve a lóhere, a vagyonvadászokkal. Néhányan különösen szerencsések közvetlenül a lóherere ütik a Napot. De nincs ok hibáztatni egy ilyen tetoválás viselőit. A katicabogár élénk színe, kis mérete és kellemes töltése miatt nem meglepő, hogy nemcsak a rovartanok figyelmét vonzotta. Ráadásul szerencsét hoz, mert nem mindig olyan könnyű találkozni ezzel a rovarral, és saját testén könnyen “elrejtőzhet”.

A katicabogár tetoválás jelentése 4 A katicabogár tetoválás jelentése 5 A katicabogár tetoválás jelentése 6

Mit jelentenek a katicabogár tetoválások?

Egy kis egyensúly hozzáadásához érdemes elmondani, hogy a Mennydörgés Isten feleségével is kapcsolatban áll – innen származik a katicabogár tetoválás másik jelentése. Mint tudják, ez a nő hűtlen volt a férjéhez, ezért bizonyos esetekben a katicabogárnak tulajdonítják az állandóságot, az ingatagságot és az álnokságot. És szintén kevéssé ismert tény, de az eső után ezek a rovarok harapnak, tetőfedő szalagok a félelemtől vagy a kártól. Ez nem jár semmilyen következménnyel, nem isszák a véredet, és nem ártani akarnak, hanem csak csípni akarnak, ellenőrizni, hogy úgy mondjam -e az erőt.

Továbbá a rovarokkal együtt azt mondhatjuk, hogy sokat segítenek a kertészeknek, megtisztítják a fákat a káros rovaroktól és elpusztítják a levéltetveket.

Önmagukban nagyon aranyosak, mindenhonnan örömet, békét és nyári hangulatot hoznak..

Nézheted:

LADYBIRD TETOVÁZÁSI VÁZLATOK

FOTÓ LADYBIRD TETTOO