Fénykép tetoválásról

A főnix tetoválás jelentése

Mi a főnix tetoválás jelentése és értelme?

Meghívjuk Önt, hogy tájékozódjon a tetovált főnixrajz eredetéről, kb A Phoenix tetoválás jelentése és az ilyen tetoválás lehetséges értelmezései. Szeretném megjegyezni, hogy a vázlatra jelentkezők számára, hogy főnixes tetoválást készítsenek, két tematikus tetoválási részt készítettünk a tetováló katalógusunkban:

  • Fotók főnix tetoválás
  • Vázlatok a főnix tetováláshoz

A főnix tetoválás jelentése

A főnix tetoválás jelentése

Eredet.

Tehát Phoenix. Egy titokzatos és mitológiai lény, egy sas méretű madár formájában, ragyogó arany-tüzes tollazattal és csodálatos dallamos hanggal. Ennek a varázslatos madárnak a képalkotásának eredete Heliopolis ősi városából, a napimádók egyiptomi központjából származik, és vékony szálként, változatos változataiban, sok nép, köztük a kínai, a szláv mitológiáján keresztül fut. , Örmény, zsidó és még sokan mások. Ez a kép legendák, mítoszok és elbeszélések formájában került korunkba. A legenda szerint Phoenix körülbelül 500 évig vagy tovább él, és előre látva a halál közelségét, saját fészkében égeti magát, hogy újjászülethessen. A zsidó legenda szerint a Főnix madár volt az egyetlen élőlény az Édenkertben, aki nem volt hajlandó megkóstolni a Tiltott Gyümölcsöt, és így sikerült megőriznie újjászületési képességét..

A keresztény kultúrában a Főnix madár a halál feletti győzelmet, az örök élet diadalát, a hitet, az állandóságot és a tisztaságot szimbolizálta, valamint Krisztus kereszthalálával és feltámadásával is összefüggésbe hozták..

érdekes vázlat egy tetováláshoz egy főnixszel mit jelent a főnix tetoválás - fotó a főnix tetoválás jelentése egy lány hátán

A kínai kultúrában a Főnix egyike volt azoknak a négy szent állatnak, amelyek szellemiséggel rendelkeztek, és egyesítették a Yint és a Yangot, a madártest pedig öt emberi erényt jelképezett: fej – erény, szárnyak – hivatás, hát – rituálék helyessége és pontossága, mellkas – kedvesség, emberség és jótékonykodás, és a has – megbízhatóság és hűség.

Mit jelent ma a tetovált főnixes rajz??

Jelentése.

A Főnix szimbólum értelmes és sokoldalú. Az emberiség legősibb eszméit és törekvéseit, erőteljes energiáját, lelkierőjét és élni akarását hordozza, tükrözi a győzelmet és a könyörtelenséget a valóság viszontagsága előtt, nem alávetve a sorsnak és a vágynak, hogy élete ura legyen.

A repülő madár rajza a belső és külső szabadság, a szabad és végtelen gondolatrepülés vágyának pecsétjét viseli, az élet rutinjától, banalitásától és hétköznapiságától való elszakadás lehetőségéhez. Ezek a jellemzők jellemzik a Phoenix madártetoválások viselőit..

főnix tetoválás Főnix tetoválás az éjszakában tüzes főnix tetoválás fotó

Manapság nagyon népszerűvé vált tetoválásokat készíteni a Főnix madár képével. A szemantikai skála nagyon sokrétű, és minden ember számára egyéni, mindenki maga hozza csak neki a pontos és érthető jelentést a madár képére, amelyet a testre alkalmaznak. Valakinek a Főnix spirituális, misztikus és metafizikai értelemben jelentheti és szimbolizálhatja az újjászületést, valakinek pajzsot, támogatást és támogatást az életben, valakinek a gazdagság, a hatalom, a siker és a nemesség szimbólumát. De sokaknak először is … a halhatatlanság szimbóluma. És a Főnix madár, mint semmi más, mint egyetlen létező és a világ számára ismert szimbólum sem, a legjobban leírja ezt a fogalmat – a halhatatlanság, bár nem közvetlen fizikai, hanem szellemi értelemben,.

A Phoenix madártetoválás nagy erőt és motivációt ad az életnek tulajdonosának. De ne felejtsük el, hogy az ilyen tetoválás erőteljes energiája és ereje negatív hatással is járhat, különösen azok számára, akik negatív tulajdonságokkal és törekvésekkel rendelkeznek, tisztátalanok és gonoszak, néha rombolóak magukra és a körülöttük lévő emberekre, gondolkodnak. Ezért az ilyen embereknek, mivel bennük van még valami emberi, alaposan meg kell fontolniuk, hogy szükségük van -e rá, képesek -e megbirkózni a varázserejével, amelyet a Főnix tetoválás ad, és a megfelelő és előnyös irányba terelni, mint maguknak az első fordulat, és a körülöttük lévő világ és az emberek számára..?

Nézheted:

A PHOENIX TETTOO vázlatai

FOTÓTEToválás PHOENIX -nel