Bånd tatovering

Tatoveringer og ar

Nogle mennesker anser deres ar for grimme og endda grimme påmindelser om traumer og smerter. Andre ser noget anderledes i deres ar, betragter dem som en oplevelse, noget sentimentalt fra fortiden og finder en måde at tage deres ar til et nyt niveau ved hjælp af en tatovering, hvilket gør ud af deres krops fejl til noget usædvanligt og eksklusivt.

Tatoveringer og ar – interessante kombinationer og fotoeksempler

 • En fantastisk måde at gøre dine små ar (eller fødselsmærker) til en kombineret tatovering med et blomstermønster, du må være enig – det ser organisk, originalt og bare smukt ud.

Tatoveringer og ar - foto 1

 • Star Warrior Tattoo (Darth Vader med lyssværd). Oprindeligt spillet med et ikke særlig attraktivt ar af en rød nuance i en humoristisk fortolkning af en miniaturetatovering, som ikke fremkalder følelser og glæde.

Tatoveringer og ar - foto 2

 • Tatovering med et glas spildt vin, som gjorde det muligt at slå et stort modermærke på den synlige del af pigens krop. Det ser ikke kun interessant ud, men praktisk talt genialt. En sådan tatovering tillod ikke kun at skjule en klar defekt i huden, men gjorde det også muligt at gøre fejlen til et reelt plus..

Tatoveringer og ar - foto 3

 • En sjov og positiv tatovering med en UFO (flyvende tallerken af ​​udlændinge), som gjorde det muligt at vende et langt ar på armen til en lysstråle, der rettes mod jorden fra midten af ​​flyet.

Tatoveringer og ar - foto 4

 • Det enkle ar i denne tatovering er blevet til en smuk og unik tatovering for Harry Potter -fans. En idé til fans af værket og selve ideen om en dødseter, der blev levendegjort takket være en pæn tatovering og et helt almindeligt ar på armen.

Tatoveringer og ar - foto 5

 • Og selvom dit ar er dybt og slående på grund af det store antal sting pålagt af kirurgen, vil en tatovering og lidt kreativitet være med til at gøre det til noget virkelig usædvanligt og originalt – en tatovering med et fiskeskelet, som delvist er repræsenteret af et tatoveringsmønster og knogler repræsenteret af et rigtigt ar. Forresten, mange mennesker tror, ​​at skelettet af en fisk er til held og lykke.!

Tatoveringer og ar - foto 6

 • Et forbrændingsår – som regel ser det frastødende ud. Ejeren af ​​denne tatovering besluttede ikke at glemme flammens farer og legede på sit ar med en tatovering af Pokemon Charmander, der ånder ild..

Tatoveringer og ar - foto 7

 • Dette tatoveringsdesign minder ekstremt om standardmåden at dække et ar med en tatovering på, men her legede ejeren og kunstneren med den usædvanlige pink-lilla farve på arret og indledte det oprindeligt i et delikat tatoveringsmønster med en vandmand og lignende farver.

Tatoveringer og ar - foto 8

 • Ungdom ledsages ofte af fejl, blandt hvilke der ofte er ar fra snit på håndleddet. Men denne tatovering med en skov og en ulende ulv skjulte disse ar fra udskæringer under træstammer, så det bliver ekstremt svært at gætte på, at der overhovedet var ar.

Tatoveringer og ar - foto 9

 • Fødselsmærker er ikke altid små, ikke altid standard og ikke altid smukke. Og sådan kan du gøre din ikke -elskede muldvarp til en original tatovering med en planet.

Tatoveringer og ar - foto 10

 • Ofte minder de ar vi modtager os om noget, nogle gange ligner de klart noget. I dette tilfælde foreslog en tatovering med en gulerod sig selv, og tatoveringsmesteren behøvede ikke engang at tegne konturerne, fordi næsten alt undtagen det grønne var allerede på plads.

Tatoveringer og ar - foto 11

 • Tatovering + ar = det spøgelse, Boo får! Det er overhovedet ligegyldigt om du har et ar eller et modermærke, der er altid en måde, hvorpå du kan gøre noget interessant og attraktivt på din krop..

Tatoveringer og ar - foto 12

 • Et buet og afrundet ar placeret på pigens ryg, i tilfælde af et outfit med åben ryg, kunne se “mildt sagt malplaceret ud.” Men denne mulighed med en tatovering af en fisker, der har fisket lige fra måneden, er ikke engang en måde at skjule et ar, men en mulighed for at dekorere din krop med en tatovering på en måde, som ingen andre gør.

Tatoveringer og ar - foto 13

 • Og denne tatovering på Harry Potter -temaet med en inskription og et ar viser tydeligt, hvordan en person med en sans for humor kan lege med sine ar og gøre dem til noget virkelig interessant og usædvanligt..

Tatoveringer og ar - foto 14

 • Både formen og skyggen kan være med til at kombinere din ramme med en tatovering, hvilket tydeligt fremgår af denne tatovering med en svømmepige over et ar, der leger med vandet med skygger..

Tatoveringer og ar - foto 15