Bånd tatovering

Freddy Krueger og Jason tatoveringer

Fra materialet lærer du om mareridtsagtige og morderiske tatoveringer med Freddy Krueger og Jason Voorhees, stifter bekendtskab med interessante fakta om gyserfilmens karakterer, og du kan se fede fotoeksempler på tematiske tatoveringsdesign.

Freddy Krueger og Jason tatoveringer - interessante fakta og fotos af tatoveringer

Tatoveringer med Freddy Krueger og Jason: interessante fakta og fotos af tatoveringsdesign

Verden er fyldt med modsætninger, konfrontationer og rivalisering, se bare på:

  • Yankees vs Red Sox
  • Coca Cola vs Pepsi
  • Nike vs Adidas

Men den mest skræmmende og hårdeste rivalisering er rivaliseringen mellem to karakterer fra gyserfilm – rivaliseringen mellem Freddy Krueger og Jason Voorhees..

Og på trods af at hver af disse karakterer er vansiret på sin egen måde, klarer de let og uhøjtideligt at dræbe alle til højre og venstre..

Forresten, uanset hvor skræmmende disse tatoveringer måtte virke, lykkedes det i vores projekt “Street Tattoo” at møde en mand på byens gader med en tatovering af Freddy Krueger og Jason på benene, uanset hvor sjælden denne tatovering var mønster kan synes.

Fredy Krueger tatovering i bunden af ​​en fyrs ben - 17/09/2020 - 2

Fredy Krueger tatovering i bunden af ​​fyrens ben - 17/09/2020 - 3 Fredy Krueger tatovering i bunden af ​​en fyrs ben - 17/09/2020 - 4 Fredy Krueger tatovering i bunden af ​​en fyrs ben - 17/09/2020 - 1

Som du ved, handler Freddy Krueger, der første gang dukkede op på skærmene i Wes Craven -filmen “A Nightmare on Elm Street”, om sine ofre ved hjælp af et eksklusivt våben i form af handsker med barberblade, han besøger sine ofre i de mest sårbar tilstand – i en drøm.

Voorhees, dukkede op på filmskærme takket være Sean S. Cunningham i filmen “Fredag ​​den 13.” og “nitter” hans ofre nær druknestedet med en skarp machete.

To af de mest frygtindgydende monstre i biografen og utrolige mareridtfantasier blev stillet som rivaler i spillefilmen Freddy vs Jason, der blev udgivet på store skærme i 2003..

For at fejre kultfigurerne og kultfilmene fra biografen, der har spændt fantasier fra gyserfilmfans i flere årtier, inviterer vi dig til at se på vores fotoudvalg af tatoveringer på temaet Freddy Krueger og Jason, som du kan finde i galleriet herunder..

Foto af tatoveringer med Freddy Krueger fra 13.10.2020 (89 billeder)

Foto af tatoveringer med Jason i en maske fra 13/10/2020 (87 billeder)

Se videoen: