Bånd tatovering

Tatovering med en mobiltelefon på fødselsdagen for en mobiltelefon – 3. april

Fra materialet lærer du om fødselsdagen for en mobiltelefon, og du kan se eksempler på tatoveringer med en mobiltelefon, der er velegnede til at fejre denne dag..

Tatovering med en mobiltelefon på fødselsdagen for en mobiltelefon - information og fotos af tatoveringer

Tatovering med en mobiltelefon på fødselsdagen for en mobiltelefon – information og fotos af tatoveringer

Tatovering med en mobiltelefon på fødselsdagen for en mobiltelefon – 3. april: fakta og fotos

En moderne persons liv er næsten umuligt at forestille sig uden en mobiltelefon – en “smartphone”. Denne moderne og multifunktionelle gadget har erstattet mange ure, bulnik, organisator, lommelygte, kompas, kamera. Vi vil ikke engang tale om døgnet rundt og mobil adgang til Internettet og vores foretrukne Instagram. Men for bare to årtier siden var det urealistisk at drømme om et moderne telefonformat, selv en trykknap – trådløs (mobil eller mobil) var et vidunder for mange.

Tatovering med mobiltelefon 04/02/2020 №014 -telefon tatovering-

Datoen for fejringen af ​​mobiltelefonens fødselsdag var tidsbestemt til at falde sammen med den betydningsfulde begivenhed den 3. april 1973. Det var på denne dag, at mobiludvikleren Martin Cooper fra Motorola ringede til sin direkte konkurrent Joel Engel fra AT&T, fra en enhed, der vejede mere end 1 kg og tillod at tale + – 35 minutter.

Efter 10 år blev enheden forbedret, og den kunne købes af almindelige brugere, der kunne betale omkring $ 3500..

Tatovering med mobiltelefon 04/02/2020 №015 -telefon tatovering-

Fødselsdagen for en mobiltelefon, ligesom ideen om en tatovering med et mønster på en mobiltelefon, er ikke kun en god idé at fejre, men også at hylde alle de mennesker, der arbejdede på at skabe denne revolutionerende enhed..

Forresten giver billederne af tatoveringstegninger med en mobil, der er præsenteret nedenfor, dig visuelt mulighed for at se historien om transformationen af ​​denne enhed til den sædvanlige smartphone med en berøringsskærm..

Fotoeksempler på tatoveringer med en mobiltelefon til fødselsdagen for en mobiltelefon (78 billeder)