vijesti

Greška u novoj tetovaži Orlanda Blooma

Kako se ispostavilo, letimičnim pogledom na novu tetovažu Orlanda Blooma otkrivena je dosadna greška koja je odmah počela rezati oči osobi koja razumije problem. Podaci s kojima ćete se u nastavku upoznati bit će zanimljivi ne samo onima koji poštuju rad Orlanda Blooma, već i onima koji se planiraju tetovirati s natpisom na jeziku koji sami ne govore..

Pogreška u novoj tetovaži Orlanda Blooma - fotografija za prvo mjesto

Pogreška u novoj tetovaži Orlanda Blooma – činjenice i fotografije

Prije nekoliko dana Orlando Bloom je na društvenim mrežama podijelio fotografiju svoje nove tetovaže koju je napravio u čast svom sinu i učinio je to u nestandardnom formatu, u obliku natpisa s točkama i crticama, na Morseu kodirati.

Odmah nakon toga stručnjaci publikacije „Podzemna“, U svom feedu vijesti objavljen je materijal u kojem je njihov stručnjak za Morzeovu azbuku pronašao dosadnu grešku u ovoj tetovaži.

Materijal kaže da je ili sam Orlando pogrešno preveo ime svog sina, zbog nepoznavanja Morseove abecede, ili se obratio nekvalificiranom stručnjaku. Kao rezultat toga, njegova tetovaža umjesto željenog imena njegovog sina “Flynn”, glasi “Frynn”, tk. slovo “L” prevedeno je na morzeov jezik kao slovo “R”.

Fotografija s Instagrama Orlando Bloom

Pogreška u novoj tetovaži Orlanda Blooma - fotografija za web mjesto 3 Pogreška u novoj tetovaži Orlanda Blooma - fotografija za 2

Kao što znate, njegov sin Flynn ima 9 godina, a majka mu je Bloomova bivša supruga Miranda Kerr..

Sam Orlando Bloom komentirao je i dodao kako su brojevi na ovom crtežu tetovaža datum i vrijeme rođenja njegovog sina, čije je ime dolje prikazano u obliku točkica i crtica iz Morzeove azbuke.

Za tetovažu se Orlando Bloom obratio tetovažaru – Balazu Berxenyju, čiji se rad s ravnim linijama svidio glumcu. Međutim, rezultat s obzirom na gore navedeno izaziva određene sumnje..

Primjeri fotografija tetovažnih radova @balazsbercsenyi

Naravno, Orlando Bloom daleko je od prve osobe koja se tetovirala s “greškom”, a u njegovom slučaju s upotrebom tako originalne ideje kao što je Morseova abeceda – to je sasvim razumljivo, tk. danas je malo ljudi poznaje.

Što mislite o takvim natpisima na tetovaži? Možda znate Morseovu azbuku i možete dodati nešto našem materijalu? Veselimo se svim vašim komentarima pri dnu stranice..