Umjetnici tetovaža

Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya

Problem pronalaska majstora za nanošenje tetovaže na tijelo relevantna je tema za svaki grad ili regiju, a općenito – salon i majstor su više od 50% vaše dobre tetovaže, a ne “partak” punjen za “sto grama i krafna” u unajmljenom stanu.

U ovom postu ćemo vam reći o veličanstvenoj umjetnici tetovaža iz grada Novosibirska – Dariji Metlitskoj, koja pruža usluge tetoviranja, preklapanja (ispravljanja) starih ili neuspješnih crteža, izvrsno crta i općenito iznenađuje svojom raznolikošću, svestrani razvoj i neviđenu odgovornost za njezin rad..

Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje

Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – fotografija 1

Na mreži usluge tetovažnog salona i Darije, kao majstorice, predstavljaju web mjesto – tattoo-novosibirsk.rf, koji je izrađen u suzdržanom stilu, krajnje jednostavan i ne ometa upoznavanje s primjerima djela Darije Metlitske.

Naravno, nisu svi predstavljeni na web mjestu. Darijina tetovaža radi, ali oni koji su tu dovoljni su da majstoru daju najveću ocjenu i da primijete posebnu vještinu u sljedećim smjerovima:

  • akvarel,
  • neotradišnl,
  • dotwork,
  • minimalizam

Primjeri tetovaža koje je u tetovažnom studiju “Broom -Tatu” izradila majstorica – Daria Metlitskaya

Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 3Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 4Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 5Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 6Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 7Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 8Tetovaža u Novosibirsku - cool salon za tetoviranje Tetovaža u Novosibirsku – cool salon za tetoviranje “Broom -Tatu” i majstorica Daria Metlitskaya – foto primjer rada 9

Salon za tetoviranje u Novosibirsku – “Broom -Tatu” – vrijedi li otići tamo?

Naravno, svatko bi trebao sam pronaći odgovor na ovo pitanje, ali pokušat ćemo vam skrenuti pozornost na ono što se nalazi u salonu ne za “razmetanje”, već izravno za tetovaže i ljude.

Mnogi ljudi na stranicama web stranica koje predstavljaju interese salona za tetoviranje pišu da će salon klijenta imati super-stilski interijer, ultramodernu opremu i općenito “krema društva” otići u ovaj salon.

Nećemo ocjenjivati ​​salon za tetoviranje u kojem Daria radi u gore navedenim područjima, ali ćemo vam reći o tome što tamo možete dobiti važno.

“Metla-Tatu” mjesto je na kojem, prije svega, brinu o zdravlju klijenta i zdravlju gospodara! Ne radi se o temeljitom crtanju i razvoju crteža, koji se provodi kako bi se uklonile neugodne posljedice po psihičko i fizičko zdravlje majstora zbog “moralnih i fizičkih primjedbi” koje je iznio nezadovoljni klijent – ne!

Prije svega, salon održava maksimalnu čistoću i pridržava se svih sanitarnih standarda, ne radi izlaganja, već radi očuvanja zdravlja klijenta i majstora:

  • Ruke u rukavicama
  • Antiseptički i dezinficijensi ne samo za mjesto na tijelu, već i za kauč, pod – bilo koje moguće mjesto s kojim i klijent i majstor mogu doći u dodir
  • Potrošni materijal za jednokratnu upotrebu
  • Boje koje zadovoljavaju sve standarde i ne štete zdravlju

Kontakti

Sva svoja pitanja možete postaviti izravnim posjetom salonu koji se nalazi:

G. NOVOSIBIRSK, STR. RASPORED 10

Također, postojeća pitanja mogu se postaviti na društvenoj mreži. mreže ili putem telefona:

Tel: 8 999 300 35 60

VK: Skupina, Darja

salon za tetoviranje METLA -TATU i majstorica Metlitskaya Daria - Kako pronaći u Novosibirsku - fotografija

salon za tetoviranje METLA -TATU i majstorica Metlitskaya Daria – Kako pronaći u Novosibirsku – fotografija