Tetoválás

Tetoválóművészként dolgozni: a szakma jellemzői, követelmények, tanulmányok, fizetés

A tetoválóművész egy professzionális (szakember), aki művészi tetoválás alkalmazásával foglalkozik, és az emberi testre rajzol, úgy, hogy egy speciális gép segítségével tűvel pigmentet (festéket) visz be a bőr alá..

Tetoválóművészként való munkavégzés - információk a szakma jellemzőiről és az álláskeresésről - fényképes példák

Tetoválóművészként való munkavégzés – információk a szakma jellemzőiről és az álláskeresésről – fényképes példák

Tetoválóművészként dolgozni – minden a tetoválóművész szakmájáról szól

A szakma azoknak való, akik érdeklődnek: divat, szépség, egészség, rajz, művészet, modern kultúra iránt.

Az egyik verzió szerint a szó: tetoválás, tetoválás, tetoválóművész – Cook Cook Tahiti -parti útja után jelent meg Európában. Tahiti “tatau” – “rajz”.

A tetoválóművész hivatásának jellemzői

A tetoválás vagy tetoválás egy állandó (állandó vagy állandó) rajz, amelyet egy személy bőre alá visznek speciális tű és speciális festék segítségével..

Fénykép egy tetováló mester lányról 2019.06.18. №022 - tetováló mester nő - Fénykép tetováló mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma

A tetováló mestereket mestereknek nevezik, akik tetoválásrajzokat készítenek (alkalmaznak) – művészi tetoválást, modern tetováló szalonokban vagy otthon.

Azonban a börtöntetoválást alkalmazó, gyakran kézműves felszereléssel rendelkező emberek is a tetoválóművészek kategóriájába tartoznak, bár munkáik nem esztétikai célokat követnek a tetoválásból, hanem a viselőjük állapotáról, a a kézműves mód gyakran nem kevésbé ügyes és figyelmet érdemel művészi szempontból, nem kevésbé.

Korábban a tetoválást inkább varázslatos tulajdonságokkal ruházták fel, vagy a tulajdonos társadalmi helyzetéről beszélt. Ma egyre gyakrabban díszítésként szolgál, vagy a tulajdonos hozzáállásáról beszél az egyik szubkultúrához – motorosokhoz, rockerekhez, gótokhoz stb..

A modern tetoválás lehet fekete -fehér, színes, fehér és akár ultraibolya is, elrejthető egy eldugott helyen, vagy lefoglalhatja a test lenyűgöző, látható területeit, beleértve a fejet és az arcot.

Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18. №018 - tetováló mester nő - Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №020 - tetováló mester nő - Fénykép egy tetováló mester lányról 2019.06.18. №021 - tetováló mester nő -

A tetoválóművész munkájának eredménye nagymértékben függ képzettségi szintjétől, de magának az ügyfélnek a követelményétől is függ..

Gyakran előfordul, hogy az ügyfél elvárásai a tetoválás helyével, stílusával, méretével és színével szemben – a tetováló művész figyelmeztetéseivel ellentétben negatív eredményhez vezet.

A tetoválás rajzát az ügyfél biztosíthatja, és a mester átviheti a testre, kiválaszthatja a meglévő vázlatok katalógusából.

A legjobb megoldás az, ha egyedi vázlatot készít az ügyfél igényei szerint, egy mester által, aki fel fogja használni a tetoválást. Ez lehetővé teszi, hogy megvalósítsa az ügyfél minden kívánságát, és betartsa az összes szükséges szabályt a vázlat kialakításakor, a legjobb eredmény elérése érdekében – gyönyörű, tartós és kiváló minőségű tetoválómintát kapjon a testen..

Fotótetováló mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma

A modern tetoválóművészek túlnyomó többségének tetoválása van a testén, gyakran szorosan becsomagolva, beleértve a radikális tetoválási helyeket, például az arcot, gyakran piercinget, más testmódosító elemet.

A tetoválómester munkája az ügyfél bőrének traumájával, a bőr alatti pigmenttű behatolásával jár, ami megköveteli, hogy a helyiségek, berendezések és maga a mester megfeleljen a higiéniai és higiéniai előírásoknak.

Nem ez az egyetlen tény, amely a tetoválóművész munkáját hasonlóvá teszi az orvoshoz, a tetoválóművész, akárcsak az orvos, képes elrejteni vagy kiküszöbölni bizonyos megjelenési hibákat, például a pigmentációs rendellenességeket, a hegeket és egyéb hibákat ..

A tetoválásnak ma külön ága is van – állandó smink, amely lehetővé teszi az ajkak, a szemhéjak és a szemöldök kontúrjának hangsúlyozását..

Fotótetováló mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma

A tetoválóművész tulajdonságaival kapcsolatos követelmények

A tetoválóművész szükségszerűen olyan személy, aki jól tud rajzolni. Kreatívnak és rugalmasnak kell lennie, jó finom motoros készségekkel, fényérzékeléssel és látással kell rendelkeznie.

Egy modern tetoválóművész fizetése

2019 -től – Moszkva: 500–1 500 USD.

Amit a tetoválóművésznek tudnia kell?

A tetoválóművésznek ismernie kell és szigorúan be kell tartania a higiéniai és higiéniai szabályokat és előírásokat, képesnek kell lennie a munkahelyi egészségügyi biztonság megfelelő szintjének fenntartására, a berendezések sterilizálására és sterilitásának ellenőrzésére, valamint a fertőzés elleni védelemre..

Fénykép tetoválás mester egy szakma Fénykép tetoválás mester egy szakma Fénykép tetováló mester egy szakma

Tetoválóművész – jól kell tudnia rajzolni, tetoválógépet kell használnia, ismernie kell a festékek és fogyóeszközök (tűk) tulajdonságait, rendelkeznie kell különböző rajzolási technikákkal, követnie kell a modern újításokat és fejlesztéseket a tetováló és tetováló berendezések területén.

Nem szükséges, de nagyon kívánatos -, hogy képesek legyenek parcellákat kidolgozni egy tetováláshoz. Készítsen vázlatot az ügyfelek igényei szerint, módosítsa a meglévőket, változtasson, dolgozzon kifogásokkal, és világosan magyarázza el álláspontját.

Hogyan lehet tetoválóművész lenni? Hol tanulhatok tetoválóművésznek lenni??

A tetoválóművészek gyakran autodidaktak. Azonban ma a foglalkoztatáshoz szükség lehet egy foglalkoztatási dokumentumra, amely megerősíti a készségeit. Megszerezheti a művészi tetováló tanfolyamokon, amelyek általában a nagy tetováló szalonokban találhatók. Ott nemcsak kérget kaphat, hanem megtanulhatja a tetoválás alkalmazását is. De mindenképpen meg kell tanulnia rajzolni, talán külön sorrendben..

Fotótetováló mester egy szakmaFénykép tetováló mester egy szakmaFotótetováló mester egy szakmaFénykép tetováló mester egy szakmaFénykép tetováló mester 2019.06.18 №012 - tetováló mester -Fénykép tetováló mester 2019.06.18. №011 - Tetoválómester -Fénykép tetováló mester 2019.06.18. №006 - tetováló mester -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18. №051 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18. №049 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №048 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №042 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №044 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №045 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18 №046 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18. №038 - tetováló mester nő -Fénykép tetováló mester lányról 2019.06.18. №034 - tetováló mester nő -2019.06.18. №036 - tetováló mester férfiFénykép tetováló mester férfi 2019.06.18. №035 - tetováló mester férfiFénykép tetováló mester férfi 2019.06.18. №028 - tetováló mester férfi -Fénykép tetováló mester férfi 2019.06.18. №029 - tetováló mester férfi -Fénykép tetováló mester férfi 2019.06.18. №030 - tetováló mester férfiFénykép a tetováló mesterrőlFénykép tetováló mester férfi 2019.06.18. №033 - tetováló mester férfi

A tetoválóművészek állásajánlatait itt követheti nyomon: https://ru.jobsora.com/nsb/ob, az erőforrás a legújabb ajánlatokat kínálja az álláskeresőknek. A munkáltató azonnal talál szakképzett szakembert vállalkozása számára..

Válogatás az igazi tetoválóművészek fényképeiről 2019.06.18 -án (142 fotó):

 

Nézd meg a videót: