Tetoválás

Tetoválás és nap

Tűk, fájdalom, néha könnyek és egy kis vér … Középkori kínzás? Nem! A szokásos folyamat önkéntes tetováláshoz egy szalonban.

férfi tetoválással a tengerparton - 1. fénykép

Korábban a tetoválásokat tisztán férfias tulajdonságnak tekintették, de manapság sok lány már összeszedte a bátorságát, és tetoválást kapott, megtörve ezt a sztereotípiát. A tetoválások számukra gyönyörű kiegészítői lehetnek a testnek, vagy valami mélyebb és értelmesebb..

férfi tetoválással a tengerparton - 2. fénykép

De nem mindenki tudja, hogy a tetoválásról nemcsak a gyógyítás során kell gondoskodni, hanem néhány további helyzetben is. Az egyik olyan pillanat, amikor tetoválásra van szükség: a figyelem és a gondoskodás a közvetlen napfény..

Eljött a nyár: melegít a nap, hív a hűvös víz, a lányok letépik idegesítő ruháikat, fürdőruhát vesznek fel és napozni mennek. És persze egy olyan lánynak, akinek ilyen esztétikai vonása van, mint a tetoválás, megvan a vágya, hogy megmutassa..

férfi tetoválással a tengerparton - 3. fotó

Több strandszezon telik el, és a tetoválás büszke tulajdonosa keserűen megjegyzi, hogy a tetoválás sokkal könnyebb lett. Gyakran elégedetlen emberek panaszkodnak a mesterre (minőség, az alkalmazás mélysége) vagy a festék minőségére. De itt nem ők a hibásak.

férfi tetoválással a tengerparton - 4. fotó

A tetoválás egyszerűen elhalványul a közvetlen napfénytől, és minél tovább kell a napon tartózkodnia, annál erősebb és aktívabb a halványulási folyamat. Ezért elengedhetetlen a legmagasabb szintű védelemmel ellátott fényvédő használata. Miután visszatért a vízből, vagy néhány órás boldogság után a napon, ne felejtse el megújítani a fényvédő réteget.

férfi tetoválással a tengerparton - 5. fotó

Ne feledje, hogy a közvetlen napfény valójában tönkreteheti a legfinomabb tetoválást, és az eredmény ismétlődő fájdalmas és drága akupunktúra. A megfelelő gondozás lehetővé teszi, hogy évekig élvezze a tetoválás választását..

Felkészítő: TONITA_1 (Antonina Isakova)