Tetoválás

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás – tökéletes szemöldökforma lehetséges

Nem titok, hogy a smink meglehetősen jelentős szerepet játszik egy nő életében. Végül is még azok a szerencsés nők is, akiket a természetanya őszintén megjutalmazott mindenféle lányos erényekkel, a kozmetikumok segítségét veszik igénybe, hogy előnyösen hangsúlyozzák külső adataikat és egyedi képet alkossanak.

A nők átlagosan 15-40 percet vesznek igénybe a sminkeléshez. És minden rendben lenne, de sajnos a dekoratív kozmetikumok, bármilyen magas minőségűek is, hajlamosak kopni, elkenődni és “szivárogni”, különösen meleg időben. Szerencsére korunkban sokféleképpen lehet ezeket a problémákat megoldani. Az egyikről, nevezetesen a szemöldök korrekciójáról szeretnék részletesebben beszélni..

Tartós smink - a szemöldök ideális alakja lehetséges 1

Fotó a tetoválásról a lány szemöldökén

Vannak nők, akiknek szerencséjük van ahhoz, hogy gyönyörű, természetes szemöldökük legyen. Másoknak, hogy elérjék a kívánt hatást, folyamatosan pengetniük kell őket, színezniük, festeniük. És ez, mint tudod, meglehetősen fáradságos folyamat, amely sok türelmet, bizonyos időt és arányérzetet igényel. Az állandó smink megkönnyíti a női megosztást, nevezetesen a szemöldök tetoválását.

Ne ijedjen meg a “tetoválás” szótól, mert ebben az esetben egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy szépségszalon meglátogatása után életre szóló “pompás” kék szemöldök tulajdonosává válik. Ez nem tetoválás! Nem olyan mélyen van behelyezve a bőr alá, ezért megújulva a tetoválás elhalványul, és ha nem végez korrekciókat, teljesen eltűnik..

Tartós smink - a szemöldök ideális alakja lehetséges 2

Tartós smink – eredmény az alkalmazás előtt és után

Manapság két fő típusú szemöldök tetoválás létezik:

1. Lágy árnyékolás. Ez magában foglalja a vonal létrehozását, amely a lehető legközelebb áll a szempillaspirálban rajzolt szemöldökhöz..

2. A haj tetoválása az egyes szőrszálak rajza, amelyek hosszában és szélességében egyaránt különböznek. Az alkalmazástechnika megválasztása az Ön kiváltsága, de nem szabad figyelmen kívül hagyni egy szakember tanácsát..

Röviden, az eljárás végrehajtásának folyamata a következő: először a mester ceruzával felviszi az arcára a szemöldök vázlatvonalát, és ha teljesen elégedett a látott eredménnyel, elkezdi alkalmazni a tetoválást. Az egyes élek kidolgozása körülbelül 40 percet vesz igénybe. A tetoválás után egy héten belül gondoskodnia kell a szemöldök felületéről, és a mester által ajánlott speciális gyógyító krémmel kell kennie őket..

A fentieket összefoglalva szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a tetoválás komoly eljárás, és érdemes felelősségteljesen megközelíteni a mester választását, valamint követni az ápolással kapcsolatos további tanácsait. Ebben az esetben az eredmény napról napra örömet és örömet okoz.!