Tetoválás

Skinhead tetoválások a 90 -es évekből

Az anyagból megismerheti a 90 -es években népszerű skinhead tetoválásokat, megismerheti a rajzok történetét, megtekintheti a tetoválások fotópéldáit.

90 -es évek Skinhead tetoválásai - 2. fotó

90 -es évek skinhead tetoválásai – tények

Üdvözöljük kedves tetováló ismerőnket. Mai cikkünkben egy olyan ifjúsági szubkultúrát szeretnék felidézni, mint a “Skinheads from the 90s”, vagy inkább a tetoválásokról, amelyek a legnépszerűbbek voltak közöttük. Akkor gyerünk!

Egy kicsit a skinheadekről külföldön

A skinheadek egyike azoknak az ifjúsági szubkultúráknak, amelyek kezdetben informális mozgalomként pozícionálták magukat a zenében “különleges” irányt hallgatva, és amelyek lelkes elégedetlenséget fejeztek ki a burzsoázia rétegeivel. Akkor a skinheadek egyáltalán nem figyeltek a nemzeti jelekre, a tömeges harcok pedig a fantázia birodalmából származtak..

Abban az időben a skinheadek megjelenése nem okozott különösebb zavarodottságot a lakosság közönséges rétegei között. Egyszerű farmer, durva bőrből készült magas csizma és általában kockás ing volt. A tetoválásnak elvileg sem volt értelme. A skinhead, aki “birtokolta” a tetoválást, a maga módján értelmezhette annak jelentését.

90 -es évek Skinhead tetoválásai - 3. fotó

A skinheadek megjelenése Oroszországban a 90 -es években

Az „orosz” skinheadek kicsit másképp néztek ki. Természetesen rövid haj, szemben az idegen skinheadek borotvált fejével. Lábukon magas katonai csizma volt (bokacsizma), hosszú kabát helyett rövid bőrkabátot viseltek. Az Oroszországból származó skinheadek “jellemzője” a “nehéz” övek gyakran élesített jelvényekkel, valamint a fémláncok a farmeron.

És persze skinhead tetoválások

Többnyire skinhead tetoválások, ezek a képek a cipő formájában voltak, amelyet viseltek. A srácok testének bármely részén megtalálható volt. A horogkereszt szintén nagyon gyakori tetoválás volt. Leginkább a mellkason végezték..

A kelta kereszt tetoválásokat is “szerették” a bőrök. De a tetoválásokat fasiszták vagy nácik arcképei formájában sokkal ritkábban végezték. Többnyire e szubkultúra mozgásának lelkes rajongói “tömték”.

90 -es évek Skinhead tetoválásai - 1. fotó

Két lehetőség a tetoválás helyére

Ha egy skinhead tetoválásokat készített a test nyitott területein: kezeken, ujjakon, nyakon, arcon vagy a fül mögött, ez azt jelentette, hogy az ilyen személy „a sajátja”, és büszke az életszemléletére..

A ruhák alá rejtett tetoválások is “azt mondták”, hogy tulajdonosa skinhead szemszögből nézi az életet, de nem pontosan az, amit mások gondolnak róla. Ezért a ruhája alá rejti őket.

Ezek a 90 -es évek skinheadjei tetoválásaikkal. Mindez már a múlt, de az emlék megmarad, nem lehet sehová tenni.

A cikk szövegét az oldalhoz készítette: NIKNAME125 (Semenov Nikolay)