Tetoválás

Mennyi ideig gyógyul a tetoválás?

Manapság sok férfi rajzokkal díszíti testét – a tetoválások kicsik és nagyok, különféle témákban és irányokban, az absztrakt mintától a filozófiai tézisig. Ha úgy dönt, hogy tetoválást készít magának, először is gondoljon arra, hogy mennyi ideig tart a gyógyulás. Ha időben kenje be bizonyos kenőcsökkel, és kövesse a tetoválómester összes ajánlását, akkor az egész folyamat gyorsan és észrevétlenül fog lezajlani.

Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 007

Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) – példa rajz – 007

A mennyi ideig gyógyul a tetoválás és hogyan lehet felgyorsítani a folyamatot

Mennyi ideig gyógyul a tetoválás? Sok múlik magán a szervezeten – milyen gyorsan képes a bőr regenerálódni, magától a szakembertől, kitöltve a mintát és az azt követő ápolást.

Lehetetlen pontos választ adni, és arra a kérdésre, hogy mennyi ideig gyógyul a tetoválás, a szakértők csak átlagos statisztikai kifejezéseket adnak – átlagosan 1-2 hetes időszak hangzik el, bár a bőr jó regenerációs képessége mellett , körülbelül 5 napig tartott. De hosszabb ideig számítania kell önmagára – amint azt korábban említettük, sok múlik:

  • – maga a tetoválóművész tapasztalata és készsége, valamint a kiváló minőségű anyagok használata a rajzhoz lehetővé teszi nemcsak a mestermű készítését a testen, hanem a negatív következmények minimalizálását és a gyógyulási folyamat felgyorsítását.
  • – a személy immunitása és testének egyedi jellemzői – erős immunrendszerrel és megfelelő táplálkozással az emberi test gyorsabban helyreáll.
  • – a bőrtípus és gyors helyreállítási képessége – amint azt az orvosok statisztikái mutatják, minden bőrtípus és test egyedi, amikor egyes sebek három nap alatt begyógyulnak, míg másoknál egy kisebb karcolás is begyógyul egy hétig.
  • – és természetesen a tetoválás utáni megfelelő tetoválás gondozás valószínűleg a legfontosabb pont a fentiek mindegyikében.

Fotó Mennyi ideig gyógyul a tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 001 Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 002 Fotó Mennyi ideig gyógyul a tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 003

A tetováló szakemberek fő hangsúlyt fektetnek a test minta későbbi gondozására. Mennyi ideig gyógyul a tetoválás – az időzítés attól függ, hogy pontosan követik -e a mester összes tippjét. Általános tippek a tetoválás gondozásához a testre történő felhordás után:

  1. Napközben ne távolítsa el a tetováláson lévő védőkötést, és zuhanyozás előtt kezelje vazelinnel 2 hétig, majd hagyja magától megszáradni.
  2. Kezelje a tetoválást antibakteriális kenőcsökkel, például Bepantennel;
  3. Soha ne kezelje a tetoválást alkoholtartalmú oldatokkal, és legalább 12-13 napig adjon fel alkoholt.
  4. Gazdagítsa étrendjét magas E -vitamin tartalmú ételekkel.
  5. Az első 3-4 napban semmi esetre se fésülje meg a tetoválást, csak kezelje homoktövis olajjal.

Fotó Mennyi ideig gyógyul a tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 004 Fotó Mennyi ideig gyógyul a tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 005 Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 006

Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 007 Fotó Mennyi ideig gyógyul egy tetoválás (tetoválás) (érték) – példa rajz – 007 Fotó Mennyit gyógyít egy tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 008 Fotó Mennyi ideig gyógyul a tetoválás (tetoválás) (érték) - példa rajz - 009

Amint azt sok tetoválóművész megjegyzi, halassza el egy időre a szolárium és a medence, az edzőterem látogatását, és amennyire csak lehetséges, zárja ki a fizikai aktivitást. A klórozott medencevíz, a magas szaunahőmérséklet és a sós verejték túlzott fizikai erőfeszítéssel károsítja a be nem gyógyult és be nem gyógyult sebeket.

Készítette: kadmin-1 (olga chebochkina)