Tetoválás

Indukciós tetováló gépek

Nem kell pénzt spórolnia egy tetováló gépen. A mester munkájának minősége attól függ. Ahhoz, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, minőségi berendezéseket kell használnia. A tetováló gép a fő munkaeszköz, gondosan kell választania.

Indukciós tetováló gépek - tippek a választáshoz

Indukciós tetováló gépek – tippek a választáshoz

Hogyan működik az indukciós tetováló gép.

Az indukciós tetoválógép működési elve az elektromágneses tekercs teljesítményén alapul. Elindítja (először vonzza, majd taszítja) egy acél kalapácsot, amelyhez tű van csatlakoztatva. A kalapácsot (tüskecsapot) egy hátsó rugó rögzíti a gép vázához; ez a rugó biztosítja, hogy a tüske visszatér eredeti helyzetébe. És az elülső rugó miatt, amelyhez a kalapács is csatlakozik, az elektromágneses áramkör csatlakoztatva van és megszakad. A rugók hatásának köszönhetően a kalapács mozgatja a tűt, amely egy speciális üléshez (nyereg) van rögzítve, és felfelé és lefelé mozog. Az indukciós gép zavartalan működéséhez szüksége lesz: 5-12 V feszültségű és 2-3,5 A áramerősségű tápegységre, kiváló minőségű kapcsolózsinórra és vaspedálra.

Az indukciós gépek előnyei.

Ha elemezzük az indukciós tetoválógép előnyeit, akkor a következő jellemzők figyelhetők meg:

  • segítségével világos kontúrokat alkalmazhat;
  • felhasználható a kontúrok vagy színek gyönyörű árnyékolásához, valamint lágy átmenetekhez;
  • használatával gyorsan festhet a bőr nagy területeire, vagy sűrű festést végezhet;
  • személyre szabhatja a gépet az ütések erejének és a tűk mozgásának gyakoriságának beállításával;
  • a bőr átszúrásához a mesternek kevesebb erőfeszítést kell tennie, mivel a gép meglehetősen nehéz;
  • az ár számukra alacsony.

Az indukciós gépek a szakember választása a saját területén. Mivel lehetővé teszik a kiváló minőségű tetoválásokat. A modelleket nagy teljesítményű tápegység, valamint zökkenőmentes kapcsolás jellemzi, amelyek lehetővé teszik a nehéz bőrfelületeken történő munkát – ezek az indukciós tetoválógép előnyei is..

Ezeknek a modelleknek csak három hátránya van:

  • nehéz;
  • erős vibrációval rendelkeznek;
  • sok zajt kelteni.

Különféle indukciós gépek.

A szakemberek arzenáljában mindig több, különböző típusú munkára tervezett eszköz található. Céljuk szerint az indukciós gépeket három típusra osztják: kontúr (Bélés), árnyék (Puha Shader) és festék (Szín Csomagoló).

Kontúr (Bélés) A tetoválás kontúrjának felhordására szolgál. A festék egyenletesen és szorosan helyezkedik el. Ennek a modellnek a sebessége a legnagyobb – 110-145 ütés másodpercenként. Lehetetlen a kontúrral a bőrre festeni, mivel könnyen megsérülhet az ügyfél. A készülék speciális kialakítása lehetővé teszi a gyors ütéseket és a festék sűrű felhordását. Könnyebb kalapáccsal, rövidebb elülső rugóval és rövid távolságra van a kalapács hátsó részétől a nyeregig. Az érintkezőcsavar 90 ° -nál nagyobb szögben van.

Árnyék ember (Puha Shader) – árnyékokat kapnak a tetoválásokon speciális árnyékpigmentek segítségével. Sebessége átlagos – 90-110 ütés másodpercenként. A kalapácsütés lágy, ellentétben a kontúrral, de “tapadás” nélkül, mint egy festés.

Árnyékos (Szín Csomagoló) – lehetővé teszi a bőr nagy területeinek sűrű festését festékkel. A gép különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és minimális sérüléssel festhesse a bőrt pigmenttel. A működési sebesség a legalacsonyabb – 70-90 ütés másodpercenként. Ennek a modellnek a csapása “ragasztással” történik. A készülék sajátosságát egy különleges kialakítás biztosítja: nehéz kalapács, hosszú elülső rugó és nagyobb távolság a kalapács hátuljától a nyeregig, amelyre a tűt rögzítették. Ezzel szemben az érintkezőcsavar 90 ° -nál kisebb szögben van.

Két indukciós tetoválógéppel végezhet: Liner és Color Packer. Az elsővel rajzoljon vonalakat és egyedi mozdulatokat, a másodikkal pedig erősen fesse fel a bőrt, vagy végezzen sima átmenetet a sűrű árnyékolásról az áttetszőre.

Mielőtt tetoválógépet vásárolna, jobb, ha saját érzéseire összpontosít. Biztonságosan megállíthatja a választást azon a szerszámon, amelyet kényelmesen tarthat, valamint kényelmes és kellemes vele dolgozni..

Indukciós tetoválógépek – fotópéldák 2018.11.05

Nézd meg a videót:

Készítette: jenna-1 (## FIO ##)