Tetoválás

Hogyan kell megfelelően meggyógyítani a tetoválást. Tetoválásművészet.

Az illetékes tetoválás fél siker, félreérthetetlen a tetoválás megfelelő gyógyítása is. Ez átlagosan 8-10 napot vesz igénybe..

Bármely szakember köteles utasítani ügyfelét a frissen elkészített tetoválás megfelelő gondozásáról. Elvileg minden mesternek saját receptje van a tetoválás gyors gyógyítására, de számos általános javaslat létezik.

Hogyan kell megfelelően meggyógyítani egy tetováló fotót - példák a fotón

Hogyan kell megfelelően meggyógyítani egy tetováló fotót – példák a fotón

Hogyan kell megfelelően meggyógyítani a tetoválást – tippek

Tehát, mint fentebb említettük, a szalonban felvett kötést legkorábban 3-4 óra múlva távolíthatja el.

Ezt követően a tetoválást gondosan le kell mosni meleg vízzel és szappannal, eltávolítva a krém és az ichor maradványait. Nem érdemes letörölni a tetoválást, mivel tovább sérülhet a sérült bőr. A tetoválás területét csak tiszta, száraz törülközővel megkenheti. Nem lesz felesleges miramisztin vagy klórhexidin oldattal öblíteni.

Feltétlenül kenje meg a tetoválást gyógyító krémmel. Néha azoknak az embereknek, akik azt gondolják, hogy szakemberek a tetoválás területén, tanácsos vastag vazelin vagy borotvakrém réteget felvinni a tetoválásra. A vazelin természetesen puhítja a bőrt, de nem ad több hatást, de egy vastag krémréteg megakadályozza, hogy az oxigén elérje a sebet, ami észrevehetően lelassítja a gyógyulási folyamatot.

Amíg a tetoválás teljesen meg nem gyógyul, jobb megtagadni a fürdők, szaunák, strand látogatását, ne gőzölje vagy áztassa a tetoválást, korlátozza magát egy ideig meleg zuhanyra.