Tetoválás

Csinálj tetoválást a fogadáshoz?

Itt tájékozódhat azokról, akik mesterkéltek fogadj tetoválást és kitüntette magát, nevetségesen tetováló mintával mennydörgött a hírekben, amit butaságból okoztak.

Szerezzen tetoválást a fogadáshoz – minden szórakoztató a nevetséges tetoválásokban

Nem mindenki szeretne tetoválást készíteni. És ha ez egy rajz a fogadáshoz? Ezenkívül a választás joga – amit ábrázolnak, nem tartozik a tetováló szalon potenciális ügyfeléhez?

A leghülyébb érv

Amit a fiatalok nem szórakoznak, miután meglátogattak egy kávézót. Például a kezükbe tömnek egy csekket ebből az intézményből. Ezt a tetoválást készítette a pick-up művész, Stian a fogadás miatt. Biztosította barátait, hogy bármelyik lány megőrülne érte. De elveszett. A barátok azt mondták, hogy fizessek tetoválást egy Barbie babáról, vagy csekket a McDonald’s -ból megtorlásként. A brutalitás győzött, így a vitatkozó az utóbbit választotta. Egy ilyen tetoválás hírnevet szerzett a készítő mesternek köszönhetően. Egész pályafutása során soha nem töltött ilyesmit..

csekk az éttermi tetoválásból - 1. fotó

A hírességek is hajlamosak a hülye fogadásokra és fogadásokra. Tom Hardy színész egyetértett Leonardo DiCaprio -val abban, hogy nem kap Oscart a “The Survivor” című filmben nyújtott mellékszerepéért. Ennek eredményeként Hardy -nak vicces tetoválást kellett készítenie, amely a “Leo mindent tud” feliratot ábrázol..

Van egy híres történet, miszerint a német kancellár képét a Reddit portál egyik tagja töltötte be. Azt írta, hogy ha a bejegyzése tízezer lájkot kap, a tetoválás a test bélszínén lesz. Ha a felhasználó nem teljesíti az ígéretet, a rendszergazda megígérte, hogy kitiltja. A srác pedig megfogadta és betartotta az ígéretét. Az eredményről készült fotó megtalálható az Imgur weboldalán.

csekk az étterem tetoválásából - 2. fotó

A legdrágább vita

Jeffrey Gross tetoválás - 1. fotó

A híres kártyajátékos, Jeffrey Gross könnyen félmillió dollárt keresett egyszerűen azzal, hogy a szexuális kisebbségek szimbólumát a hátára bélyegezte. Bill Perkins producerrel vitatkozott, hogy őt nem lehet megjeleníteni. A szimbólum úgy néz ki, mint egy ovális, belül szivárvány. De hat színnel, ahogy az erkölcsmentes zászlóhoz illik.

Jeffrey Gross tetoválás - 2. fotó

Sportviták

A szurkolók néha felelősek is nagy horderejű ígéreteikért. Volt meccs Szlovénia és Skócia között. Egy Callum Strang nevű srác azt mondta, hogy Chris Matrin futballista aligha szerez egy gólt. És íme, a mérkőzés 82. percében Martint kivették a tartalékból, és még mindig gólt szerez. Callumnak nem volt más választása, mint tetováltatni az árboc dátumát, a pontszámot és a döntő gólt szerző játékos nevét..

Stephen Gerrard tetoválás - 1. fotó

Egy másik szurkoló megígérte, hogy tetoválást készít a hát alsó részén, ha John Obi Mikel gólt szerez az FA Kupa mérkőzésen. A játékos nevét, és a gondatlan vita bélszínére kellett alkalmazni.

A játékosok maguk is szeretnek vitatkozni. Steven Gerrard (Liverpool) fogadást kötött a Manchester United játékosa, Rooney Wade ellen. A vita az volt, hogy a Liverpool kapitánya Anglia vitathatatlan bajnoka lesz, mielőtt visszavonul pályafutásától. De Stephen elvesztette a vitát, és egy manchesteri tetoválást kapott az alkar belső oldalán..

Családi vita

Barbara Seacrest tetoválás - 1. fotó Barbara Seacrest tetoválás - 2. fotó Barbara Seacrest tetoválás - 3. fotó

Barbara Seacrest tetoválás - 4. fotó Barbara Seacrest Tattoo - 5. fotó Barbara Seacrest Tattoo - 6. fotó

A rokonok között is vannak viták. Az idős amerikai Barbara Seacrest azzal érvelt a lányával, hogy a Chicago Cubs család szeretett csapata bejut a Major League döntőjébe. Ez 12 évvel később történt. Barbara 82 évesen tetováltatta a csapat logóját. Lánya, sőt unokája is egy tapasztalt pompomlány példáját követte. És ez inkább általános ígéretnek vagy nagyon kedves családi vitának tekinthető..