Tetoválás

A tetoválás fakulását okozó tényezők

Amikor úgy dönt, hogy tetoválást készít, érdemes néhány kutatást végezni ezzel kapcsolatban, mert néha figyelmen kívül hagyhatja a hosszú élettartamot. A tetoválás idővel elhalványulhat, és ennek számos oka lehet, amelyek közül néhány furcsának, váratlannak vagy paradoxnak tűnhet számodra..

A tetoválás fakulását okozó tényezők - információk és fényképes példák

A tetoválás fakulását okozó tényezők – információk és fényképes példák

A tetoválás fakulását okozó tényezők – a legérdekesebbek

Nézzük meg őket közelebbről:

  • Napozás.

Köztudott, hogy a tetoválás után kerülni kell a napsugárzást, az alkalmazás után még évekig tisztában kell lennie a napsugárzás tintára gyakorolt ​​hatásával. A tetoválóművészek mindig figyelmeztetnek a napfény veszélyeire munkáikra, de könnyen elfelejtjük figyelmeztetésüket a meleg napsütéses napok kezdetével. Nem, nem arra buzdítjuk Önt, hogy adja fel a napot, és menjen örökre az árnyékba, hanem emlékeztessen arra, hogy tegyen meg néhány óvintézkedést, hogy az ultraibolya sugarak ne okozzák tetoválásuk megsemmisítését. Használjon magas védelmet nyújtó fényvédőket a tengerparton, túrákon és piknikek során, hogy a tetoválása ne hamarabb halványuljon el, mint szeretné. Ugyanez vonatkozik a szoláriumokra is, mert ott az ultraibolya sugarak koncentrációja valamivel magasabb..

A tetoválás fakulását okozó tényezők - fotó - napozás

  • Tinta minőség.

A tetoválás fontos döntés, ezért érdemes időt és pénzt fektetni egy jó tetoválóművész kiválasztásába, aki minőségi festékeket használ. Ellenkező esetben egy idő után olyan mintázatot találhat a bőrén, amely távol áll attól, amelyet oly gondosan választott ki. Egyes festékek fémeket és vegyszereket tartalmaznak, amelyek negatívan befolyásolhatják a tetoválás minőségét és hosszú élettartamát..

Tényezők, amelyek a tetoválás - fotó - tinta minőségének elhalványulását okozhatják

  • Súrlódás.

A tetoválás helyének kiválasztásakor inkább esztétikai szempontok vezérelnek bennünket, de ne feledje, hogy a súrlódásnak kitett területeken lévő tetoválások valószínűleg elhalványulnak. Még a zokni és a cipő is elhalványíthatja gyönyörű boka tetoválását..

A tetoválás fakulását - fotó - súrlódást okozó tényezők

  • Gyógyító szerek.

A tetoválás alkalmazása után fontos, hogy kövesse a tetoválóművész ajánlásait, és ne kövesse saját megérzéseit és barátai tanácsait a gyógymód kiválasztásában. Ezek egy része növelheti a rossz tetoválásfoltok esélyét a gyógyulás után, ezért csak bevált kenőcsöket és krémeket használjon..

A tetoválás fakulását okozó tényezők - fotó - gyógymódok a gyógyuláshoz

  • Izzad.

A súrlódással együtt az izzadság tetoválási problémákat is okozhat, és ezt figyelembe kell venni. Bizonyos testrészek súlyosbíthatják ezt a problémát, mint mások, ezért az alkalmazás előtt egyeztessen a tetoválóművészével..

Tényezők, amelyek a tetoválás - fotó - izzadását okozhatják

  • A bőr rugalmassága.

Mivel testünk az idő múlásával természetesen megváltozik, nehéz számítani arra, hogy a tetoválást nem ugyanaz a sors éri. Sajnos itt tehetetlenek vagyunk, de olyan dolgok, mint a bőrápolás és hidratálás, hosszú távon segítenek megvédeni tetoválásukat..

A tetoválás elhalványulását okozó tényezők - fotó - a bőr rugalmassága

  • Dohányzó.

A bőr rugalmasságának hiánya nemcsak az életkorral kapcsolatos változásokkal és a rossz hidratációval kapcsolatos probléma, hanem egy olyan életmód is, amely a tetoválás élettartamát is befolyásolja. A dohányzás csökkenti a kollagén termelést a szervezetben, ami kulcsfontosságú a bőr rugalmasságának megőrzésében.

A tetoválás elhalványulását okozó tényezők - fotó - dohányzás

  • Bőrtisztítás.

A bőr és a rajta lévő tetoválások ápolása nemes foglalkozás, de nem szabad túlságosan elragadtatni ettől a folyamattól, ha meg akarja őrizni a tetoválás színeit. A túlzott tisztítás a bőr kiszáradásához és a hidratációs gát szintjének csökkenéséhez vezethet, ami befolyásolja a pigmentációt.

A tetoválás fakulását okozó tényezők - fotó - bőrtisztítás

Amint azt maga is láthatja, ahhoz, hogy a tetoválás hosszú élettartamot biztosítson, nem kell valami természetfeletti dolgot tennie..

Fotópéldák érdekes tetoválási mintákról 2019.01.29

Nézd meg a videót:

Készítette: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)