Tetoválás

A hírességeknek tetoválásuk van

Naz Mila, a Zuhal Topal’la TV és a közösségi média fiatal sztárja, Azerbajdzsánból származik, nemrégiben felkeltette a nemzetközi média figyelmét, miután egy blogger hatalmas tetoválást kapott a teste oldalán. Elég elolvasni a tetováláson leírtakat, hogy megértsük az ilyen figyelem okát..

Naz Mila hiba tetoválás - fotó - 1. kép

A tévés és közösségi média sztárját gúnyolták a téves tetoválás miatt – Naz Mila

Ha nem tudja megállapítani a betűtípust, akkor Naz testén végigfutó fekete tinta tetováláson ez áll: “Egy Istent meg tudok ítélni a hibáim és a hibáim alapján.”.

Az a 26 éves lány, aki hírnévre tett szert, miután tavaly feltűnt a Zuhal Topal’la című török ​​esküvői valóságshow-ban, amelyben férfi tagok menyasszonyt keresnek, még nem magyarázta meg furcsa tetoválását, de 850 000 Instagram-követője közül néhányan úgy vélik, hogy a népszerű török ​​kifejezést akarta ábrázolni: “Csak Isten ítélhet meg tévedéseim és helyességem miatt”, lefordítva angolra egy online fordító segítségével.

Naz Mila hiba tetoválás - fotó - 2. kép

A vitatott show -t, amelyben Mila volt az egyik legnépszerűbb sztár, tavaly vették le a műsorról, mivel állítások szerint a résztvevők pénzért szexeltek.

Naz állítólag egy tetoválószalonban készítette el a tetoválást Isztambulban, Törökországban, és a valóság -TV -sztár Instagram -on közzétett fotója alapján a tetoválóművész egyáltalán nem ismeri az így kapott kifejezés jelentését (vagy annak hiányát). maga a blogger.

“Kérdezzen meg bárkit, hogy beszél -e angolul, mielőtt megengedi neki, hogy tetováltatjon egy személyt” – kommentálja egy személy a Twitteren.

Naz Mila hiba tetoválás - fotó - 3. kép

Míg a közösségi médiában sokan részt vettek Naz Mila gúnyolásában a tévedéséért, sokan úgy vélik, hogy a hamis fotókat a fiatal híresség egyetlen célból tette közzé – a figyelem felkeltése érdekében. Nos, ha ez a helyzet, akkor úgy tűnik, megkapta, amit akart.

Mellesleg nem Naz Mila az egyetlen híresség, aki tévedésből tetovált.

Ben Higgins.

Higgins bal oldalára tetovált egy bibliai verset. A sorok a Példabeszédek 16: 3 -ból származnak, de a tetoválóművész véletlenül ezt írta: „Példabeszédek 16:34”. Higgins később visszatért, és keresztet tett a 4 -es szám fölé, de még mindig ott van, egy kis réteg új tinta alatt..

Ben Higgins bogár tetoválás - fotó

Rihanna Fenty.

A Hollywood Life honlapja szerint a művésznek állítólag nem egy, hanem két sérült tetoválása van egyszerre. Amennyire ismert, Rihanna franciául a nyakára akarta írni a “lázadó virág” szavakat, de a tetoválás “lázadó virág” -ot írt. Állítólag a combjára is tetováltatta a “megbocsátás” szót, ami szanszkritul rosszul van írva..

Rihanna Fenty hiba tetoválás - fotó

Hayden Panettiere.

A Hollywood Life arról is beszámol, hogy Panettiere bal oldalán olaszul rosszul írt “sajnálkozás nélkül” szavak vannak.

Hayden Panettiere fotó

Hayden Panettiere a KLITSCHKO premierjén a 2011 -es Tribeca Filmfesztiválon, a Visual Arts (SVA) Színházban, New York, NY, 2011. április 24 -én. Fotó: Gregorio T. Binuya / Everett Collection ya / Everett Collection ya / Everett Collection

Britney Spears.

A kínai karakterek tetoválása Spears hasa alatt a “titokzatos” szót jelentette, de “furcsa”.

Britney Spears - tetoválási hiba fotó

Ashley Greene.

A Green lába tetoválása “lifes a dance” felirattal nem tartalmazza a szükséges aposztrófot.

Ashley Greene - fotó egy tetoválásról egy hibával

Johnny Depp.

Depp jobb vállán lévő tetoválása először a “Winona Forever” szavakat tartalmazta, de aztán “Wino Forever” -re változtatta.

Johnny Depp - fotóhiba tetoválás

Jennifer Lawrence.

Az Elle (francia heti női magazin) szerint Lawrence véletlenül a „2” számot tette a „H2O” tetoválásába a „H” betű fölé, ahelyett, hogy.

Jennifer Lawrence - tetoválás hibával - fotó

Kevin Durant.

Durant hatalmas tetoválással rendelkezik a hátán, de szerencsére csak egy hibával. A The Huffington Post (amerikai internetes kiadvány) szerint a helyes “érett” szó helyett “mautre”.

Kevin Durant - fotó egy tetoválásról egy hibával

Készítette: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)