Tetovaža

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera

Iz materijala možete saznati o novom dizajnu tetovaža s ružom, koji se prije nekoliko dana pojavio na licu poznatog i popularnog bubnjara – Travisa Barkera, koji već ima dovoljno tetovaža na tijelu.

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografije - informacije - činjenice - vijesti

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera: činjenice i fotografije tetovaže

Neki kažu da biste tijekom života definitivno trebali mirisati ruže, Travis Barker je uz pomoć tetovaže uspio riješiti ovaj problem tako da svaki dan i sat njuška ruže.

Ako pažljivo pogledate, postoji mnogo zajedničkog između ruža i tetovaža, dobre ruže, poput dobrih tetovaža, koštaju mnogo novca..

No, istodobno postoje razlike – ako ste oprezni, tada s ružom možete bez krvi, štiteći se od trnja, ali tetoviranje bez krvi neće uspjeti..

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografija 1

Travis Barker osoba je koja dobro poznaje tetovaže, ali još nije imala ruže na tijelu. Sada, zahvaljujući još jednom početniku u tetoviranju – majstoru tetovaža dr. Wu, Barker ima i crtež tetovaže s ružom, i to na vrlo uočljivom mjestu.

U Barkerovom slučaju, postavljanje drugog uzorka tetovaže na već začepljeno tijelo iznimno je težak zadatak, zbog čega su Barker i Wu odlučili postaviti novi uzorak na lice poznatog i popularnog bubnjara našeg doba.

Baker je sretan čovjek, kao što znate, uspio je preživjeti u stravičnoj avionskoj nesreći, od tada su mu tetovaže na tijelu počele rasti poput gljiva na čistini nakon kiše. Danas bubnjar nema mnogo područja na tijelu za nove tetovaže, pa su se neke od njih počele pojavljivati ​​na licu i uz njegovo lice..

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografija 2

Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografija 3 Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografija 4 Nova tetovaža ruža na licu Travisa Barkera - fotografija 5

Inače, nakon pada zrakoplova, Baker je izgubio impresivna područja kože na nogama, koja su kasnije presađena, a zatim su, nakon ozdravljenja, ponovno postala prikladna za nove tetovaže..

Kako vam se sviđa ovaj način pronalaska mjesta za nove tetovaže? Ostavite svoje mišljenje u komentarima ispod materijala.