Tetovaža

Koliko traje tetovaža kanom?

Danas je postalo vrlo moderno izrađivati ​​tetovaže na svom tijelu. Ali što ako ne želite sebi staviti amblem za cijeli život? Sve je vrlo jednostavno, sada nude takvu vrstu tetovaže kao bio-tetovaža ili, jednostavnije, tetovaža napravljena kanom. Ali to je zanimljivo, koliko traje tetovaža kanom?? Takvu tetovažu možete napraviti kod kuće, samo morate kupiti posebnu tekuću kanu u cijevi s oštrim vrhom.

Koliko traje tetovaža kanom?

Koliko traje tetovaža kanom?

Možete se tetovirati crnom ili smeđom kanom, ali stručnjaci u ovom području savjetuju da uzmete smeđu kanu, ona traje dulje od crne kane. Tako koliko traje tetovaža kanom?, Koliko košta? Neću napisati točnu cijenu, u posebnim salonima to rade bez problema, i prilično jeftino u usporedbi s pravom tetovažom. Stil možete mijenjati koliko god puta želite. Ako ne nakvasite mjesto na kojem ćete nacrtati tetovažu, tada prođete 2 tjedna sa svijetlom i šarenom tetovažom, zatim ona postupno počinje blijediti i postupno nestaje.

Tako koliko će trajati tetovaža kanom s vama ovisi hoćete li se satima buditi u kupaonici ili ćete se pažljivo odnositi prema tetovaži. I ne zaboravite jednu stvar – ne možete nacrtati tetovažu na istom mjestu dva puta zaredom, potrebno je oko šest mjeseci da ponovo nanesete crtež na taj dio kože.

Koliko traje privremena tetovaža kanom? – ovisi i o kvaliteti njegove primjene, da biste napravili oslikavanje kane na tijelu, prvo morate kožu pripremiti, odmastiti, osušiti, tretirati uljem eukaliptusa, a zatim možete pristupiti samom poslu. Također treba zapamtiti da je kana vrlo jaka boja i s njom morate raditi vrlo pažljivo. Ne zaboravite provjeriti kožu na alergije, za to nanesite kap kane na komad kože, možete nacrtati srce na ruci. Držite se najmanje 24 sata, a ako je sve u redu, tada već možete primijeniti sam crtež. Crtež se nanosi oštrim vrhom cijevi s kanom, te daju vremena da se ovaj posao osuši, nakon čega se posebnim slojem strugača uklanja sloj kane, a tetovaža ostaje na koži. Mora se ponovno obrisati uljem kako bi vam duže služio..

Koliko traje tetovaža kanom 1 Koliko traje tetovaža kanom 1 Koliko traje tetovaža kanom 4 Koliko traje tetovaža kanom 4 Koliko traje tetovaža kanom 3 Koliko traje tetovaža kanom 3 Koliko traje tetovaža kanom 2 Koliko traje tetovaža kanom 2

Dobit ćete i odgovor na pitanje – koliko traje tetovaža kanom, to je oko 3 tjedna. Ne morate ići u salon za tetoviranje da biste napravili lijep crtež na svom tijelu. Danas postoji alternativa, a to je tetovaža kanom..