Tetovaža

Ideje za tetovaže za djevojčice na zglobu

Sada su tetovaže na zglobovima djevojaka na vrhuncu popularnosti. Na ovom mjestu možete čitati pametne izreke na engleskom ili latinskom ili imena voljenih osoba. Zglobovi djevojaka mogu biti ukrašeni zamršenim uzorcima i ukrasima, kineskim znakovima ili svim drugim simbolima. Što tetovaže na zglobovima znače za djevojčice? Što tražiti pri njihovom odabiru?

Ideje za tetovaže za djevojčice na zglobu

Najvažniji razlog za nanošenje ženske tetovaže na zglob je želja djevojke da se istakne iz gomile, t.j. da ne bude kao svi drugi. Osim toga, takva tetovaža može puno reći o svom vlasniku. Pogledajmo najčešće tetovaža za djevojčice na zglobu, češće punjene suvremenim predstavnicama lijepog spola.

Leptiri. Nemojte upariti ovu sliku s neozbiljnošću. Još u davna vremena Asteci su leptira povezivali s dušama poginulih vojnika, u Kini – sa simbolom zabave i znakom zaljubljenih. Dva leptira na slici označavaju obiteljsku sreću, a krila insekta – simbol solarne topline.

Golubovi, kao što znate, oni simboliziraju mir, nadu, čistoću, ljubav. A u Kini i Japanu postoji i dugovječnost. Dvije golubice znače sklad u vezi..

Dupin na tetovaži na zglobu govori o ljubavi, spasenju i snazi ​​mora. Sve interpretacije tetovaže dupina preuzete su iz njezinih karakterističnih kvaliteta, poput razigranosti, inteligencije i ljubaznosti..

Zvijezde na zglobu su simboli vjere, slobodnog razmišljanja, snova i visokih težnji.

Mačka Jedna je od najatraktivnijih ženskih tetovaža na zglobu. Ona simbolizira pronicljivost i lukavost, promatranje i reinkarnaciju, snalažljivost i ljepotu, milost i ljubav prema slobodi. Osim toga, mačku često povezuju s nekim poznatim božicama: rimskom božicom Dianom, grčkom Artemidom, skandinavskom Freyom.

Krila ništa manje popularan i šaren. Njihova simbolika dolazi iz vjerskih obreda starog Egipta. U to vrijeme smatrali su se znakom veličine i moći. Osim toga, oni su simboli uzvišenosti, brzine, izvrsnosti, inspiracije, slobode i uspona..

Cvjetni dizajn na zapešću djevojaka izgleda tanko i ženstveno. Cvijeće uglavnom simbolizira nježnost i smirenost. Ali ne zaboravite pri odabiru tetovaže da se svaki cvijet razlikuje po svom značenju..

Ruža, na primjer, smatra se znakom srca, romantične ljubavi, besprijekornosti i središta svemira. U isto vrijeme, crvena ruža označava strast i želju, bijela – nevinost, skromnost i djevičanstvo..

Orhideje kao tetovaža na zglobu djevojke, govore o dobrom ukusu, ženskoj mekoći i spokoju. Ali tetovaža s makom će govoriti o opčinjenoj ljubavi..

U našem smo članku govorili samo o trenutno popularnim tetovažama na zglobovima. A koju ćete opciju odabrati – odlučite sami.