Татуировка

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър

От материала можете да научите за новия дизайн на татуировка с роза, който се появи преди няколко дни на лицето на известния и популярен барабанист – Травис Баркър, който вече има достатъчно татуировки по тялото си.

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимки - информация - факти - новини

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър: факти и снимки на татуировката

Някои казват, че по време на живота определено трябва да помиришете рози, Травис Баркър с помощта на татуировка успя да реши този проблем, така че да подушва рози всеки ден и час.

Ако се вгледате внимателно, има много общо между розите и татуировките, добрите рози, като добрите татуировки, струват много пари..

Но в същото време има разлики – ако внимавате, тогава с роза можете да правите без кръв, предпазвайки се от тръни, но да си направите татуировка без кръв няма да работи..

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимка 1

Травис Баркър е човек, който е добре запознат с татуировките, но все още не е имал рози по тялото си. Сега, благодарение на друг не начинаещ в татуирането – майстор на татуировки д -р Ву, Баркър също има рисунка на татуировка с роза и на много забележимо място.

В случая на Баркър поставянето на друг модел на татуировка върху вече запушено тяло е изключително трудна задача, поради което Баркър и Ву решиха да поставят нов модел върху лицето на известен и популярен барабанист на нашето време.

Бейкър е късметлия, както знаете, той успя да оцелее в ужасяваща самолетна катастрофа, оттогава татуировките по тялото му започнаха да растат като гъби на поляна след буря. Днес барабанистът няма много области по тялото си за нови татуировки, така че някои от тях започнаха да се появяват на и до лицето му..

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимка 2

Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимка 3 Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимка 4 Нова татуировка на роза по лицето на Травис Баркър - снимка 5

Между другото, след самолетната катастрофа, Бейкър загуби впечатляващи участъци от кожа на краката си, които по -късно бяха трансплантирани, а след това, след излекуване, те отново станаха подходящи за нови татуировки..

Как ви харесва този начин да намерите място за нови татуировки? Оставете вашето мнение в коментарите под материала.