Татуировка

Майка е арестувана за татуиране на 10-годишен син

Майка е арестувана, защото нейният 10-годишен син си е направил татуировка от тийнейджърски татуист, защото се твърди, че е уморена от молбите на момчето за татуировка..

Новини съобщиха, че 34-годишната Ники Дикинсън е обвинена в малтретиране на непълнолетни от първа степен и подпомагане на престъпността сред непълнолетните, след като видео с татуировка стана вирусно.

Майка е арестувана за татуиране на 10-годишен син-снимка 1

Съдебните документи, получени от телевизионния център, казват, че 16-годишният художник на татуировки, идентифициран от Bellefontaine Examiner като Кайл Ричардсън от Lakeview, често си прави татуировки у дома. WSYX / WTTE също съобщава, че тийнейджърът може да е татуирал някой, който впоследствие е развил MRSA (устойчив на метицилин Stafi aureus).

Bellefontaine Examiner каза, че художникът е обвинен в „извършване на татуировки, които не отговарят на стандартите за безопасност и хигиена, и татуировки, които не отговарят на стандартите за стерилизация и дезинфекция“..

„Притеснява ме. Аз съм баща и дядо “, казва един мъж в новинарски сегмент, който показва видео на момче, на чиято ръка млад мъж е татуирал.

На 24 септември видеото беше публикувано във Facebook от жителката на Охайо Сторм Харингтън. Коментаторите бяха шокирани от „смешния“ инцидент и някой забеляза, че татуировката не носи ръкавици по време на процедурата..

Майка е арестувана за татуиране на 10-годишен син-снимка 2

Няколко дни след публикуването на видеоклипа, атака от възмутени коментари във Facebook доведе до няколко жалби до полицейското управление на Bellefontein (чийто говорител не коментира за Yahoo Lifestyle). „Телефонът не спираше да звъни“, каза офицерът пред WSYX / WTTE. „Получихме обаждания от няколко щата от хора, които са загрижени за благосъстоянието на това дете.“.

Жена във Facebook на име Джейдийн Форд, която се идентифицира като племенница на Дикинсън, каза пред Yahoo Lifestyle, че леля й не е говорила с нея за инцидента. „Бях изумен, че тя позволи на сина си да го направи“, казва Форд. – Струва ми се отвратително – той е невинно момче..

Според WSYX / WTTE, когато служители посетили сиропиталището няколко дни след инцидента, момчето признало, че е помолило майка си за татуировка. Когато обаче репортер на телевизията разговаря с Дикинсън чрез Facebook, майката на момчето написа, че видеото, на което 10-годишният й син се татуира, е „фалшиво“, но отказа да даде повече подробности..

Градският прокурор Даниел Д. Кери каза пред Bellefontaine Examiner, че Дикинсън е разрешил татуирането в “опасни и антисанитарни условия” и “насърчи и помогна” на Ричардсън да извърши услугата..

Докато Дикинсън е изправен пред обвинения, татуирането на непълнолетно не винаги е незаконно в Охайо. Според държавното законодателство: „Никое лице не трябва да извършва татуировка, пиърсинг на тялото или процедура за пробиване на уши за лице под осемнадесет години, освен ако не е предоставено съгласие от родител, настойник или болногледач.“.

В него също така се посочва, че родителят, настойникът или попечителят на непълнолетното лице трябва да присъства лично по време на процедурата и да подпише документ, предоставен от фирмата, който определя подробностите за процедурата и правилната грижа за тялото. Въпреки това, държавното законодателство също изисква тази процедура да отговаря на стандартите за безопасност и хигиена..

Подготвено от: видf (Красилников Станислав Инокентиевич)