Татуировка

Къде да си направим татуировка?

Ако ще направите татуировка, тогава най -вероятно сте решили предварително къде ще се намира, защото този въпрос е един от най -важните в цялата компания. Ако обаче сте в самото начало на пътуването или просто сте изправени пред избор между няколко части на тялото, тогава нашата статия ще ви помогне в това. И така, къде да си направим татуировка?

Снимка Къде се правят татуировки - 02062017 - пример - 008

Отношението на вашата среда към татуировката

На първо място, трябва да решите дали искате да покажете татуировката на други или това ще бъде направено само за вас. Дори през 21 -ви век много хора все още имат лошо отношение към художественото изобразяване на тялото, така че ако искате да си направите татуировка на видно място, бъдете готови за факта, че това ще предизвика объркване, особено от по -старото поколение..

Отворени пространства, като лице, шия, подбедрица или ръка, е малко вероятно да зарадват другите, но са подходящи за особено креативни и смели хора, за които общественото мнение не означава абсолютно нищо.

Затворени места, гърдите, коремът, раменете, гърбът или краката, от друга страна, само ще предизвикат интерес дори сред някои представители на по -старото поколение. Ако сте мечтан човек, за когото самото присъствие на татуировка е важно някъде, то тези места са за вас.

Живеем в свят на стереотипи, уви, затова, колкото и екстравагантен и смел човек да сте, винаги трябва да помните, че изобилието от татуировки на видно място може да причини проблеми с ученето, работата и дори семейството. По-добре помислете малко по-дълго и сравнете всички плюсове и минуси, отколкото да плачете по-късно, когато не сте наети за следващата длъжност поради неспазване на правилата на организацията или родителите ви изгониха от къщата.

Снимка Къде се правят татуировки

Болезненост на процеса

Когато избирате място за поставяне на татуировка, винаги трябва да вземете предвид прага на болката и индивидуалната степен на възприемане на болката. Процесът на татуиране е много дълъг и ако предварително знаете, че ще ви бъде трудно да издържите, не трябва да запълвате татуировката на най -болезнените места, които са лицето, ребрата, някои части на гърба и областта зад ухото. Само си представете процеса на създаване на татуировка в реалния живот: игла пробива кожата и инжектира боя под нея в продължение на няколко часа и помислете дали можете да го направите..

Естетика

Най -важният критерий при избора на графично изображение върху тялото е дали той ви подхожда лично. Очевидно момичетата и момчетата в тялото не трябва да си правят татуировки по корема или ханша, прекалено слабите момчета трябва да подчертават своята тънкост с татуировка на бицепсите си, а изисканите момичета трябва да нарисуват цялото си лице. Тук трябва да вземете предвид всичко: формата, размера, местоположението, цвета, както и значението на татуировката. Най -добрият изход е да направите преводи на изображенията, които харесвате предварително, преди да отидете в салона за татуировки, за да разгледате отделно как ще изглежда в бъдеще..

Снимка Къде се правят татуировки - 02062017 - пример - 001 Снимка Къде се правят татуировки Снимка Къде се правят татуировки Снимка Къде се правят татуировки

Снимка Къде се правят татуировки Снимка Къде се правят татуировки Снимка Къде се правят татуировки Снимка Къде се правят татуировки - 02062017 - пример - 008

Това бяха най -важните критерии, по които можете сами да определите къде да си направите татуировка, така че по -късно да не съжалявате за избора си до края на живота си..