Татуировка

Белите татуировки мода ли са за всички?

Подобно на много нови тенденции, белите татуировки дойдоха при нас от САЩ. Популярни модели и актриси, които са мечтали за такава декорация на тялото, не могат да си позволят да си направят традиционна татуировка, която се вижда от разстояние. Оттук и идеята за декориране на тялото с бели татуировки, които не са толкова очевидни и изглеждат наистина впечатляващи..

Бели татуировки - мода за всеки - информация и снимки на бели татуировки

Бели татуировки – какво е бяла татуировка и как се различава от традиционната?

Белите татуировки се правят с малко по -плътно бяло мастило от цветното мастило, което познаваме добре от цветните татуировки. Различната текстура прави белите татуировки характерно изпъкнали. Някои хора ги бъркат с белези от скарификация..

Пример за бяла татуировка

Според някои хора, които са си направили цветни и бели татуировки, болката се влошава, когато бялото мастило попадне под кожата. Белите татуировки, въпреки че набират популярност, все още са голяма новост. Ето защо, ако ще направите такава татуировка, изберете професионалист салон за татуировки и опитен татуист. Разбира се, важно е татуистът да подготви работното място с вас – стерилизирайте инструментите и сложете ръкавици за еднократна употреба за работа.

Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №015 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №016 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №018 -бяла татуировка-

Бели татуировки – плюсове и минуси

Бялата татуировка е най -популярната сред хората, които отдавна мечтаят да имат поне една татуировка, но поради естеството на работата си, те не можеха да си я позволят. Някои хора си направиха малка татуировка на невидимо място, но за някои това не беше задоволително решение. Оказа се, че татуировките с бяло мастило са почти невидими от разстояние и правят голямо впечатление отблизо. Освен това все още има малко хора по улиците с такава татуировка, което е важно предимство за всеки, който цени оригиналността..

Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №019 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №020 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №021 -бяла татуировка-

За съжаление, белите татуировки не са идеални. Бялото мастило има свойства, които са различни от тези, известни на всички татуисти. Следователно е трудно да се предвиди напълно как ще се държи бялото мастило при различни фактори. Хората с бели татуировки не се препоръчват да се слънчеви бани интензивно, тъй като бялото мастило често пожълтява и става още по -забележимо. Ето защо е толкова важно да изберете добър и опитен татуист, който не само ще получи професионална бяла татуировка, но и ще ви помогне да изберете модела и мястото, където ще изглежда най -добре. В някои случаи татуировката може да не препоръча да си направите бяла татуировка, която няма да изглежда добре за всички типове кожа..

Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №039 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №033 -бяла татуировка- Снимка пример за бяла татуировка 24.09.2020 №042 -бяла татуировка-

Бяла татуировка – кой дизайн да изберете?

Не всяко рисуване може да се направи с бяло мастило. Най-популярните мотиви са симетрични дантели в народен стил, цветя (например роза), пеперуди, ловци на сънища, пера на птици и кратки изречения или инициали на декоративни букви..

Белите татуировки са модерна нова интерпретация на традиционните татуировки.

Припомняме ви, че имаме отделен материал за бели татуировки с огромен брой снимки на примери за готови татуировки – тук.

Примери за снимки на бели татуировки от 24.09.2020 г. (53 снимки)

Текстът на статията е подготвен от: BINGO888 (## FIO ##)

Дата: 24.09.2020 г.