Татуировка с панделка

Съдия Джуди Татуировки

От материала ще научите за татуировки със съдия Джуди – рисунки, посветени на известното телевизионно шоу, което продължи 25 сезона и стана рекордно, вижте фотопримери за рисунки на татуировки.

Татуировки на съдия Джуди - информация и примери за снимки

Татуировки на съдия Джуди – информация и примери за снимки

Татуировки на съдия Джуди – факти и снимки

Джуди Шейндлин е историк и адвокат от Бруклин, който е известен на мнозина в телевизионните предавания като съдия Джуди.

След обучение тя работи известно време като адвокат в гражданския сектор, а през 1982 г. е назначена за наказателен съдия, в град Ню Йорк, от Ед Кох. И четири години по -късно тя е повишена до надзорник по семейноправен съдия в Манхатън..

Джуди Шейндлин придоби слава след публикуването на статия, озаглавена “60 минути”, след което мнозина научиха за нейната харизма.

Следващата стъпка по пътя към популярността беше книгата „Не пикай на крака ми и не ми казвай, че вали дъжд“, която излезе под нейно авторство през 1996 г..

След излизането на книгата Джуди Шейндлин получава предложение да участва в риалити телевизионно шоу в съдебната зала, наречено съдия Джуди (съдия Джуди). Телевизионното шоу показа реални съдебни дела и примери за реални съдебни решения, бързо стана интересно за милиони фенове и зрители от цял ​​свят..

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 4

През последните десет години 24 сезона на това шоу бяха показани в ефир, рейтингите преминаха през покрива, шоуто редовно стана най -популярното в дневния ефир.

Но дори и такива популярни и търсени проекти – краят идва.

Шейндлин наскоро се появи в шоуто на Елън Дедженерес, където обяви, че шоуто й е към своя край, като остава оставащият последен 25 сезон, който ще се проведе през 2020-2021 г., и това е всичко..

По време на излъчването на съдия Джуди Шейндлин стана много популярен и славата й повлия до известна степен на правосъдната система. Това се потвърждава от примери за рисунки на татуировки, които са направени въз основа на това шоу и самата Джуди, с които можете да се запознаете по -долу..

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 5

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за сайт 6

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 7

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 8

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 9

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за сайт 10

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 1

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 2

Съдия Джуди Татуировки - Снимка за Сайт 3