Tatovering

TOP 10 ting en klient kan gøre for at slå en tatovør ud

Hvis du satte dig for at “slå ud” din tatovør, “irritere” ham under sessionen og gøre noget, der vil ødelægge tatovørens stemning – herunder finder du ti tematiske anbefalinger, der hjælper dig med at “gøre det på det højeste niveau”.

TOP 10 ting, en klient kan gøre for at “slå en tatovør ud” – “anti -tips”

For hver tatovør er løveparten af ​​arbejdet naturligvis forbundet med direkte kontakt med klienten, og mestrene er gode til at kommunikere, forklare sig selv og håndtere problemer. De fleste tatovører står dog konstant over for den samme type ting, der gør deres arbejde “hårdere”, og hvis du vil vide mere om alle de mulige “fragmenter af glæde” for at “behage” din tatovør, skal du bare læse vores TOP 10, og hvis du gik længere, og du har noget at tilføje, vil vi glæde os over alle nye livshacks fra dig, efterladt i kommentarerne.

Kunder, der stadig ikke har lært at sidde roligt stille og så jævnt som muligt - foto

  1. Kunder, der stadig ikke har lært at sidde roligt, ubevægeligt og så jævnt som muligt

Hver kunstner, mens han tegner en tatovering, styrer ikke kun sine bevægelser, han forsøger at forudse de mulige bevægelser (rykninger) af klienten, fordi de kan påvirke billedets kvalitet eller føre til direkte “jambs” under tatovering.

En kunstner er oftest en almindelig person, og det er ret svært for ham at trække en lige linje langs “lærredet”, som konstant bevæger sig og rykker.

Forresten, for dig som klient vil konstant omrøring føre til forsinkelser i tatovørens arbejde og følgelig til store omkostninger ved påføring af en tatovering, hvilket vil føre til en stigning i omkostningerne ved det endelige resultat for dig i sidste ende.

Kunder, der ikke er forsigtige med deres hygiejne - foto

  1. Kunder, der er “uopmærksomme” omkring deres hygiejne

Gutter og piger, gå i bad, børste tænder, tag rent undertøj og tøj på, påfør deodorant! Tatovøren arbejder ikke bare tæt på dig, han kontakter bogstaveligt talt din krop og “føler” ikke bare – tatovøren lugter.

Tatovørerne tigger bare dig – bind det fast! Ingen kan lide dårlig ånde, underarms, ben eller kønsorganer..

Kunder, der klager uafbrudt - foto

  1. Kunder, der klager uafbrudt

Ja, en tatovering er en smertefuld procedure, alle forstår dette, og en tatoveringsmester – helt sikkert. Men tro mig, at gøre dit job, mens nogen græder, klynker, klynker og tigger dig om at stoppe og stoppe er “unormalt”.

Hvis du ikke tåler smertefulde fornemmelser, så tænk over det – måske skal du ikke få en tatovering.?

Klienter, der styrer enhver bevægelse af mesteren - foto

  1. Klienter, der styrer enhver bevægelse af mesteren

Prøv ikke at glemme, at du er kommet for en service, og tatovøren har leveret dem i årevis og lever af det..

(naturligvis taler vi om en værdig tatovør og dit korrekte valg af en tatoveringssalon – i første omgang)

Nogle af tatovørens anbefalinger vedrørende design, placering, størrelse eller farve er muligvis ikke klare for dig, du er muligvis ikke enig, men spørg, hvorfor tatovøren insisterer på “sin egen”. I næsten 99% af tilfældene ved tatovøren noget, som du ikke gætter på, og det er dette “noget”, der skal gøres, for at din tatovering kan blive “vellykket” og dens resultat er holdbart.

Kunder, der bringer bekendte og ikke så mange venner til tatoveringssalen - foto

  1. Kunder, der bringer “venner og ikke det” til tatoveringslokalet

Ja, det er okay at invitere en ven eller slægtning, nogle tatovører vil endda råde dig til at gøre dette, men lad være med at gøre tatoveringssalen til et sted at hænge ud.

Husk – dette er mesterens arbejdsplads, hans komfort under tatovering er nøglen til et positivt resultat.

Denne regel gælder især børn i tatoveringssalen, i mange studier er dette simpelthen forbudt..

Hvis du har skaffet penge til en tatovering, skal du rejse lidt mere til børnepasningstjenester, dette vil hjælpe din tatovør med at få en tatovering bedre og hurtigere..

Kunder, der ikke kan beslutte sig og tage en beslutning - foto

  1. Kunder, der ikke kan beslutte sig og tage en beslutning

Vi kender ikke navnet på denne mystiske tatovør, der med forståelse vil kunne behandle en klient, der konstant forsøger at tilføje noget nyt til skitsen, og fortsætter med at gøre dette efter starten på direkte arbejde på kroppen..

Beslut først om designet, tag det selv med til tatoveringslokalet, udvikl det med kunstneren på forhånd eller accepter hvad tatovøren gav dig.

Hvis du konstant ikke kan lide noget – kig efter en anden mester eller kunstner til en skitse, måske endda lave en henna -tegning – “måske er en permanent tatoveringstegning ikke din”.

Kunder, der hele tiden vil forhandle lidt mere - foto

  1. Kunder, der hele tiden vil forhandle lidt mere

Prissætning inden for tjenester relateret til tatovering er en ret kompliceret ting, og ikke alle pengene du betaler ender i tatovørens lomme (langt væk – ofte ikke engang 25%).

Glem ikke aksiomet: gode tatoveringer er ikke billige, og billige tatoveringer er ikke gode. Du “trykker ikke” 200 “bukke” på sneakers, som du har på i et år, men du er klar til at “kvæle” ved at give de samme penge til at tegne på kroppen, som du vil bære hele dit liv. Tænk over det.

Kunder der forsvinder - fotos

  1. Kunder, der “forsvinder”

Måske er du interesseret i dette, måske er du bare interesseret, men det er simpelthen skamløst at bringe sagen til en session, og derefter simpelthen ikke komme til tatoveringssalen og fryse, når de ringer tilbage fra tatoveringsstationen!

Nogen kunne have fået deres tatovering på dette tidspunkt, fordi for dig var der reserveret tid til den aftalte session, og tatovøren kunne bringe sit barn slik eller strømpebukser, ellers brugte han bare tid på at tro på dig og vente på dig i tatoveringssalen.

Kunder med fantastiske forventninger - fotos

  1. Kunder med fantastiske forventninger

Ja, tatovører (gode tatovører) er utroligt talentfulde fyre, der er i stand til at lægge et rigtigt kunstværk på din krop, men ikke kræver magi fra mesteren..

Du skal forstå, at nogle ting simpelthen er umulige, du kan ikke få et fuldbilledbillede eller et detaljeret ærme på 2 timer, før du skal dræbe dine venner til en fest..

Mesteren vil med al sin magt ikke kunne dække det gamle, mørke tatoveringsmønster med lyse farver, noget arbejde vil kræve indledende sessioner med laserfjerning af det gamle tatoveringsmønster.

Der er stadig mange nuancer – vær venlig realistisk, i det mindste lidt.

Kunder, der synes, at det er normalt at virke helt beruset i en tatoveringssalon, og alle vil forstå det - foto

  1. Kunder, der synes, at det er i orden at møde åbent “fuld” i en tatoveringssalon, og alle vil forstå det

Ja, i lande, hvor marihuana er legaliseret, har nogle tatovører ikke noget imod, at du “blæser” lidt før sessionen, men det er ikke alt. Men alle vil være ens i det at komme til en tatoveringssal til en session i en tilstand af alkoholforgiftning er ikke bare dårligt, men endda farligt – alle vil konvergere.

Hvad synes du om vores liste? Er du en mester eller en klient – har du noget, der kan supplere det? Vi vil være taknemmelige, hvis du gør dette i kommentarerne – herunder.