Tatovering

Tattoo Marketing – Mad til tatoveringer

Tatovering er længe ophørt med at være en sjældenhed. I den moderne verden er folk klar til at levere en del af deres krop til reklame. Oftest er deres mål ikke kun selvudfoldelse, men også at få fordele. Mange mærker er villige til at betale for at have deres logo på personen, da den visuelle effekt af reklame ikke bør undervurderes. At sælge din krop til en tegning vinder popularitet. Imidlertid er historierne om tatoveringer, hvis modige brugere har ret til gratis mad, ofte fulde af misforståelser. Rabatter er en anden sag, i hvilket tilfælde virksomheder er mindre tilbøjelige til at tillade sig selv at ændre vilkårene for kampagner..

Krop til mad.

Oftest arrangeres “spiselige” kampagner af ejerne af virksomheder, der serverer fastfood. For et par årtier siden i Mexico lovede Casa Sanchez at tilbyde gratis frokoster til kunder, der ville tatovere logoet for en glad mexicaner i en traditionel hovedbeklædning, der kørte på majs. Men da antallet af deltagere oversteg halvtreds, måtte aktionen lukkes, da ejerne ikke var klar til sådan en opsigt. Ifølge nogle rapporter genoptog de denne handling, men det tog så lang tid som 10 år..

Sandwichkæden Melt, der ligger i en af ​​de amerikanske stater, har ærligt givet en levetid på 25% rabat i de sidste par år, hvis en person har en tatovering med virksomhedens logo – en ostesandwich. Den russiske kæde “Dodo Pizza” blev glædeligt overrasket over en sådan handling. Pizzeriaet gav en evig 15% rabat til ejeren af ​​tatoveringen med sit logo.

En lige så populær kampagne er at strippe for muligheden for at få mad uden penge eller med stor rabat. Der er et kendt tilfælde, hvor ejerne af en cafe i Chelyabinsk tilbød deres kunder at tage tøjet af for at få mad gratis..

Domino’s Pizza succes eller fiasko.

For at tiltrække et nyt klientel besluttede den russiske afdeling af det amerikanske firma Domino’s Pizza at lancere endnu en reklamekampagne, hvor alle kunne deltage. Hovedbetingelsen er at få en tatovering i form af dominoer, som er mærkets logo, på en afdækket del af kroppen. Domino’s lovede alle, der tog dette trin, et gratis pizzacertifikat, der ville være gyldigt i hundrede år. Men efter kun et par dage var netværket bange for antallet af mennesker, der var klar til at deltage i handlingen, da det allerede havde overskredet tre hundrede. Repræsentanter for Domino’s Pizza ændrede hurtigt betingelserne for at få certifikatet og præciserede, at kun de første 350 personer vil kunne drage fordel af det annoncerede tilbud, selvom de tidligere argumenterede for, at der ikke er nogen begrænsninger for antallet af ansøgninger. Undtagelserne var dem, der i det øjeblik allerede var til en session med en tatovør. Ejere af tatoveringer med pizzeria -logoet, som hurtigt formåede at uploade et foto med hashtagget #domino, kan modtage op til hundrede pizzaer årligt. De er ganske tilfredse med resultatet af kampagnen, på trods af at de årligt skal bekræfte tilstedeværelsen af ​​et billede med mærke -logoet på kroppen for at modtage et certifikat for det næste nytår. Men hvis man ser på situationen som helhed, mislykkedes denne reklamekampagne, der var arrangeret af den russiske afdeling af den amerikanske pizzakæde, stort. Mange kunder, der ønsker at deltage i den frist, der er angivet af reglerne, og få en tatovering til mad afvist fra mærket, ude af stand til at udholde en sådan uagtsom holdning. Men det er værd at huske, at dette ikke er den første handling udført af Domino’s, tidligere behandlede netværket alle til gratis pizza uden at kræve tatoveringer.

Forberedt af: summerfox (Olga)