Tatovering

Tatoverings historie med få ord og fotos

I dag er tatovering blevet en meget populær kunstform blandt et stort antal mennesker, der ønsker at udtrykke deres mening om bestemte ting, vise deres verdensbillede samt generelle ideer om livet..

Tatoverings historie med få ord og fotos - oplysninger og fotoeksempler

Tatoverings historie med få ord og fotos – oplysninger og fotoeksempler

Tatoveringens historie i et par ord og fotos – alt det mest interessante

Mange mennesker bruger tatoveringer til at afsløre og vise sig selv. På samme tid ved nogle af dem ikke engang, hvor dybt tatoveringskunsten er forankret i historiens dybder. Det er almindeligt kendt, at de gamle egyptere var de første til at bruge tatoveringer overalt. Tilsyneladende markerede ejerne ved hjælp af dem deres slaver, så alle ville vide, hvilket projekt til opførelsen af ​​pyramiden en bestemt slave var knyttet til. Kriminelle blev markeret på samme måde, så andre kunne forstå, hvad de blev dømt for. Tatovering blev populær i nogle regioner i Asien, og kineserne begyndte at bruge dem allerede omkring 2000 f.Kr..

Tatoverings historie med få ord og foto 1

Betydningen af ​​ordet tatovering.

Mest sandsynligt kom ordet “tatovering” til os fra det gamle tatiske sprog, hvor “tatu” betød “at markere noget.” På en eller anden måde har mennesker fra forskellige dele af verden til enhver tid praktiseret tatoveringskunsten..

Mange mennesker, der bor i Asien, bruger tatoveringer i vid udstrækning til at demonstrere bestemte livsmål, idealer eller overholdelse af religion. I oldtiden var der en skik med at tatovere på fingrene eller omkring håndledene, da de menes at beskytte mod uheld eller sygdom. Men på et tidspunkt blev ikke kun kriminelle og slaver ejere af tatoveringer, men også mennesker tilhørende en højere klasse. De begyndte at få dem til at angive deres sociale status i samfundet. Nogle gange blev tatoveringer brugt til at betegne særlige færdigheder, som en person kunne have..

Tatoverings historie med få ord og foto 2

Eksperimenterer med tatoveringer.

I oldtiden eksperimenterede folk ofte med tatoveringer, udviklede mange stilarter og tendenser. På samme tid var den samme tegning altid anderledes, ikke kun hos to mennesker, men også i forskellige samfund..

I oldtiden og middelalderen var tatoveringsejere mere tilbøjelige til at lægge en tegning på deres krop, ikke til dekoration, men fra et religiøst synspunkt. I dag vides tatovering at have eksisteret, selv før mennesker begyndte at registrere historie og blev bredt praktiseret på tværs af planeten i forskellige former. Det er sandsynligt, at tatoveringen vil forblive i en fjern fremtid, og nye udviklinger og teknologier vil dukke op, når du anvender dem. Samtidig er det ikke en hemmelighed for nogen, at alle hovedprincipperne og ideerne bag tatoveringen blev opfundet for mere end 2.000 år siden og ikke har undergået stærke ændringer siden da. Gennem århundreder har kun menneskes verdensbillede ændret sig, hvilket har ændret stilarter og retninger for denne kunst..

Arkæologiske forskningsresultater.

På skråningerne af de italienske alper har arkæologer opdaget en 5.000 år gammel krop, der var perfekt bevaret på grund af de lave temperaturer. Samtidig var flere enkle tatoveringer tydeligt synlige på ryggen og bag hans knæ. Det sande formål med disse tatoveringer er endnu ikke fastslået, men nogle tyder på, at de blev anvendt til medicinske formål. Der er også spekulationer om, at pigmentet, der blev brugt i tatoveringen, stammede fra en bestemt bærtype, der er kendt for sine medicinske egenskaber..

Historien kender en anden interessant kendsgerning, der involverer gudinden Hathors præstinde, der levede i 2160 f.Kr. Hendes krop var prydet med mærkelige blå linjer og prikker, der dækkede det meste af hendes krop. Lignende billeder blev fundet på pigernes lig i gravene til døde konger og herskere. Formålet med denne dekoration er stadig uklart, selvom ifølge en af ​​versionerne burde mennesker med lignende tatoveringer have ført en afdød person til livet efter døden..

På en eller anden måde er det værd at bemærke, at tatoveringskunsten dukkede op længe før mange kunstarter og har mere end et årtusinde. Deres motiver og mål er ikke fuldt ud afsløret, men det er indlysende, at tatoveringer altid har været og forbliver en slags demonstration af personlige kvaliteter, engagement og menneskesyn..

Historien om en tatovering på et foto dateret 01.20.2019

Se videoen:

Forberedt af: alena343-1 (Gorbunova Alena Andreevna)