Tatovering

Tatoveringer ældes også! Hvordan ser de ud om et par år?

Fra materialet vil du lære om, hvordan tatoveringer ældes, se eksempler på ældre tatoveringer på billedet, lære at holde din tatovering i god form – i lang tid.

Hvordan tatoveringer ældes, hvordan typen af ​​tatoveringer ændrer sig over tid – fakta og fotos

Nu er tatoveringen ikke et tegn på at tilhøre den kriminelle verden. Tegninger på kroppen udføres af både mænd og kvinder i forskellige aldre og social status. Børns navne, mindeværdige datoer, fugle, blomster, hieroglyffer eller magiske mønstre. Ikke alle mennesker tænker over betydningen af ​​kropsmønsteret. Og ingen tænker på, hvordan en tatovering vil se ud om ti, femten år..

Ja, dårlige eller irriterende tatoveringer fjernes med en laser eller professionel fjerner. Dette er en smertefuld og dyr procedure, der kræver, at du besøger mesteren mere end én gang. Hvis der er en disposition for keloid ar, så vil mesteren ikke påtage sig at fjerne.

Moderigtigt og originalt mønster, ligesom vores hud, ændrer sig og egner sig til aldring. Malinger falmer, skift skygge. For eksempel kan en sort tegning blive blå. Oftere ligger årsagen i billige pigmenter eller ikke mesterens professionalisme. Alle har en anden hudfarve. Tatovøren bør tage dette i betragtning og tilføje specielle korrektorer til pigmenterne for at forhindre ændringer i skyggen af ​​tegningerne..

Skarpe linjer kan flyde, strække eller blive skæve. Årsagen er forkert pleje under helingen af ​​tatoveringen. En anden grund er ændringen i kropsvægt, hvor huden strækker sig og hænger sammen med tatoveringen..

For at undgå problemer med tegninger på huden i fremtiden skal du overholde flere regler:

  1. Vælg en professionel mester. Se på porteføljen, lær oplevelsen, vær opmærksom på kvaliteten af ​​den anvendte kosmetik. Vigtig! Forbrugsvarer relateret til huden åbnes hos klienten og bortskaffes efter sessionen.
  2. Foretag en rettelse. Efter fuldstændig heling af mønsteret foretages en korrektion på en måned. Troldmanden går igennem tegningen en gang til..
  3. Om to eller tre år opdateres tegningen. Tatovøren gennemgår igen tatoveringens kontur med en maskine, opdaterer farven og justerer linjerne.
  4. Brug beskyttende cremer, når du er ude i solen eller i et solarium. Ultraviolette stråler er skadelige for bærbare designs.
  5. Overvåg nøje hudens tilstand, undgå pludselige ændringer i vægten.

    Behandl din tatovering ansvarligt, og en smuk tegning vil glæde dig og dem omkring dig i mange år.

Fotoeksempler på ældre tatoveringer fra 15.3.2021 (41 billeder)

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: ARTYR1200 (Artur Nagorny)