Tatovering

Tatovering: historie, filosofi og psykologi

Hvad betyder en tegning på huden for et moderne menneske i dag?? Et symbol på maskulinitet, ytringsfrihed for mænd og et element af seksualitet og uafhængighed for kvinder? Mange mestre i dag har mulighed for at købe et sæt tatoveringer af god kvalitet for at begynde at tatovere, men det er ikke alle, der har evnen til at fordybe sig i denne færdighedsfilosofi, og meget få får mulighed for at gøre denne proces til kunst.

Det vides ikke med sikkerhed om tidspunktet for tatoveringens kunst. Mange historikere er sikre på, at tatoveringen, under hvilken den rituelle betydning var skjult, blev brugt selv blandt primitive mennesker. Bevis for dette blev fundet på egyptiske mumier omkring fire tusinde år gamle. På et senere tidspunkt blev tatoveringer meget udbredt af indianere, stammer i Indonesien og Ny Guinea..

Tatovering - historie - filosofi og psykologi

Mand med moderne tatoveringer på begge arme

For mange mennesker tjente tatoveringer som amuletter: de beskyttede mod forskellige ulykker og sygdomme, hjalp med at vinde krigen og bragte held og lykke med jagten..

Med oprindelse i hver nation absorberede tegningerne på kroppen dens tro og traditioner, bar stammens skikke, kultur og ånd.

Hver nation brugte sin egen originale teknik og tegninger. De var så individuelle, at det var let at bestemme ved tatoveringens udseende, hvornår og hvor det blev udført..

Moderne tatoveringer er en slags international kunst. De har genforenet alt det bedste i tusind års eksistens..

En tatovering for mange i dag er ikke en let attraktiv tegning, der bærer et udelukkende æstetisk budskab, det er den mest tilgængelige form for at udtrykke sine egne ideer, ambitioner og tanker, lavet i en sådan form og i en sådan form, at der efter en person, er mest acceptabel for ham. Faktisk kan dette kaldes en afspejling af det indre “jeg”.

Ifølge statistikker udføres en tatovering oftest af ambitiøse personligheder. Hver sådan beslutning motiverer på sin egen måde, og hver bør bestemme årsagen til dette alvorlige trin. En tatovering, der bevidst påføres kroppen, anses for at være en eller anden egenskab af billedet, et betinget visitkort for en person..

Psykologer er overbeviste om, at en tatovering er et symbol, det giver dig mulighed for at karakterisere en person, afhængigt af de dele af kroppen, som han har et billede på.

For eksempel angiver en tatovering på nakken den indre spænding, som en person oplever. Det vil sige, at der er et problem, som det er i denne periode af sit liv, at han endnu ikke er i stand til at klare. Og en tatovering på brystet fra siden ligner en uvillighed til at adlyde, en udfordring for andre og deres etablerede ordrer.