Tatovering

Sådan fjernes en tatovering

Vigtig! Materialet er kun til informationsformål og er forfatterens mening – det er ikke en anbefaling til handling. Uden fejl, alle foranstaltninger til at fjerne en tatovering – udføres efter samråd med en specialist eller læge.

Efter at have læst artiklen lærer du, hvordan du fjerner en tatovering – stift bekendtskab med metoderne og populære metoder, se billedet.

Sådan fjernes en tatovering - oplysninger om metoder til fjernelse af tatoveringer og fotoeksempler

Sådan fjernes en tatovering – oplysninger om metoder til fjernelse af tatoveringer og fotoeksempler

Sådan fjernes en tatovering – fakta og fotos

Der er flere måder, du kan prøve at slette uønskede kropsbilleder. De bedste metoder er professionelle metoder, selvom de er dyre..

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1001 - tatovering-

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1016 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1015 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1014 - tatovering-

Professionel hjælp

Laseroperation hos skibsføreren. Denne metode giver dig mulighed for at fjerne tatoveringen uden at invadere huden. Denne metode er baseret på en høj koncentration af lysimpulser på hudområdet.

  1. Specialisten forklarer fjernelsesmetoderne og behandlingsmulighederne, samt hvor mange sessioner der skal bruges. Selvom proceduren er meget effektiv på huden efter proceduren, kan der i nogle tilfælde dannes arvæv, blærer på huden eller simpelthen smertefulde fornemmelser.
  2. Inden proceduren påføres en særlig gel med bedøvende effekt på huden.
  3. Denne procedure er ikke dækket af forsikring, fordi det ikke er en medicinsk procedure..

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1002 - tatovering-

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1013 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1012 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1011 - tatovering-

Dermabrasion procedure

Denne metode refererer til en særlig genopbygning, der udføres under den følelsesløse hud. Proceduren giver dig mulighed for at rense huden til rene lag. Farvestoffer fjernes fra huden.

Denne metode er meget dyr og afhænger af tegningens skala..

  • Proceduren kræver lokalbedøvelse, men blødning og ømhed kan ikke undgås.
  • Efter fjernelse skal du smøre det berørte område med en speciel salve i en uge. Enhver procedure fjerner ikke altid en tatovering..

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1003 - tatovering-

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1010 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1009 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1008 - tatovering-

Det anbefales ikke at udføre proceduren, hvis huden er tilbøjelig til ardannelse eller pigmentering..

Rådfør dig med en specialist om operationen.

Med en lille størrelse på mønsteret kan det fjernes helt sammen med huden. Operationen udføres med en skalpel, efter skæring af huden trækkes kanterne sammen, men små ar forbliver. På en stor tatovering kan denne metode også hjælpe, men i dette tilfælde vil der være flere operationer, eller et stykke hud skal transplanteres.

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1004 - tatovering-

Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1007 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1006 - tatovering- Fotoeksempel på fjernelse af en tatovering 31.05.2020 №1005 - tatovering-

Kemisk skrælning eller kryokirurgi

Kryokirurgi denne metode hjælper med at fryse huden eller fjerne malingen ved hjælp af flydende nitrogen. I den kemiske metode påføres et specielt middel på huden, huden skræller af og bliver blæret.

Proceduren kan være meget smertefuld, men disse metoder fjerner ikke altid tatoveringen..

Vælg en metode i henhold til tatoveringens funktioner.

  • Inden fjernelsesproceduren bør du omhyggeligt lære oplysningerne om fjernelsesmetoderne..
  • Denne metode kan efterlade ar, men i nogle tilfælde er det bedre at bære det med et ar. Du bør ikke spare penge til at fjerne en tatovering, det er bedre at efterlade minimal skade på huden..

Brug af ubekræftede midler

Saltrensning. Denne metode involverer gnidning af en saltopløsning i huden. Som følge af friktion skrabes de øverste lag af huden af ​​og varmes op, og hele tatoveringen forsvinder med dem. Saltrensning har eksisteret i lang tid, men moderne teknikker kan effektivt fjerne mønsteret. Ved gnidning med salt er der risiko for at få et dybt sår og som følge heraf ar. Metoden anses ikke for at være vellykket og anvendes ikke officielt.

Tatoveringscreme til fjernelse af tatoveringer. Metoden betragtes som en effektiv og smertefri måde, men for at være effektiv skal cremen bruges konstant og korrekt. Du skal anvende cremen fra 3 til 9 måneder. Denne metode er ikke så effektiv som professionelle metoder. Du skal bruge produktet omhyggeligt..

Artiklen til webstedet blev udarbejdet af: IRISKAAL (Kristina Alekseevna)