Tatovering

Sådan fjernes en tatovering

Fra materialet vil du lære at reducere en tatovering, stifte bekendtskab med moderne typer og metoder til fjernelse af tatoveringer, lære hele sandheden om proceduren og få tips om emnet.

Sådan fjernes en tatovering - oplysninger om funktioner og fotos

Sådan fjernes en tatovering – fakta

Årsagerne til, at en person beslutter sig for at reducere tatoveringer, kan være meget forskellige. For eksempel er tatoveringen ophørt med at blive elsket, er ophørt med at være relevant, eller når tatoveringen blev påført tankeløst. Der er tilfælde, hvor det bliver svært at få et job på grund af tegninger på synlige dele af kroppen, hvorefter en person bliver tvunget til at tænke på enten at skifte job eller blande tatoveringen for evigt.

Der er også situationer, hvor tatoveringer blev udført dårligt eller af en uduelig mester, og med tiden begynder de at deformere på huden eller “flyde”.

Meget ofte reduceres tatoveringer med navne på tidligere elskere, da tatoveringen blev påført i et anfald af kærlighed og ophøjede følelser, men over tid opfyldte kærligheden ikke alle forventninger, men navnet på huden minder om den periode i livet hele tiden.

Sådan fjernes en tatovering - foto 1

En lige så nysgerrig grund kan kaldes sådanne situationer, når en person lagde en smuk indviklet hieroglyf på sin krop, og først derefter lærte han om dens betydning.

Som det allerede er blevet klart, er der generelt en del grunde til at slippe af med en tatovering, og det er godt, at der i dag er metoder, der kan redde en person fra et forhadt mønster i flere sessioner.

Sådan fjernes en tatovering - foto 2

Metoder til blanding af tatoveringer

Lad os analysere de mest populære metoder til tatovering:

  • Kirurgisk skalpel. Denne mulighed er kun egnet til folk, der ikke er bange for smerter og synet af blod, fordi metoden virkelig ikke er human, og det er umuligt at kalde det enkelt og sikkert. Tegningen på kroppen fjernes med en skalpel og skærer området af huden af, hvor tatoveringen påføres med et skarpt spids. I tilfælde, hvor tegningen er stor, kan der være behov for flere procedurer. Smertefulde fornemmelser, blodtypen og sandsynligheden for infektion kan være forbundet med denne procedure. Ar er en anden ubehagelig bonus, der er en ledsager til kirurgisk fjernelse af en tatovering..

Sådan fjernes en tatovering - foto 3

  • Microdermabrasion metode. En anden måde at erstatte et mønster med et ar eller ar. Denne procedure udføres ved hjælp af en speciel slibemaskine, der fjerner det øverste lag af mønsterets pigment. Ud over det faktum, at en sådan metode er ret smertefuld, vil det opererede hudområde i fremtiden kræve omhyggelig pleje: konstant og korrekt hudbehandling, et bandage.
  • Kryodestruktion. Denne type procedure udføres ved at fjerne pigment ved hjælp af stoffer ved lave temperaturer (flydende nitrogen). Essensen af ​​metoden er, at mønsteret på kroppen er dækket med et lag flydende nitrogen, hvorefter processen med at dø af væv begynder. Heling kan heller ikke kaldes hurtig og smertefri. En kæmpe ulempe ved fjernelse af tatoveringer med flydende nitrogen er manglende evne til at kontrollere dybden af ​​frysevæskeindsprøjtningen, som følge heraf kan “rene” hudområder lide..
  • Camouflage metode. Camouflage refererer til den måde, en tatovering er dækket med kødfarvet maling. Det vil sige den ene tatovering oven på den anden. Denne metode er ikke smertefri, men i modsætning til de tre tidligere nævnte udelukker den udseende af ar og ar..

Sådan fjernes en tatovering - foto 4

  • Fjernelse af laser – I øjeblikket den mest effektive, mindre smertefulde og effektive måde at håndtere uønskede tatoveringer på. Inden proceduren bestemmer lægen mønsterets tæthed, farvemætning, pigmentets dybde. Ved hjælp af laserstråler opvarmes pigmentet, hvorfor det gradvist mister sin farve. Således ødelægges farvestoffet under epidermis naturligt uden smerter eller ar. En anden fordel ved laserfjerning er, at der ikke er behov for en restitutionsperiode, fordi laseren kun påvirker pigmentet og ikke skader huden på nogen måde..

Sådan fjernes en tatovering - foto 5

Traditionelle metoder til tatovering

Hvis vi har sorteret metoderne for at slippe af med tatoveringer ved hjælp af kirurgisk og laserintervention, er det tid til at tale om metoderne til selvreduktion af tegninger fra huden..

Midler til at hjælpe med tatovering derhjemme:

  1. Jod. Dyp en vatpind i en 5% jodopløsning, påfør derefter forsigtigt jod på tatoveringen, og prøv ikke at røre ved rene hudområder. For at gribe til denne procedure hver tredje dag, indtil den maksimale effekt er opnået.
  2. Salt. Denne metode vil bestå af groft salt og intens friktion. Bland et passende salt med vand, og opnå derved en grødet masse, som du derefter gnider stedet for mønsteret i en halv time. Skyl derefter saltet med koldt vand og påfør en bandage med en helende creme. Tegningen begynder at falme efter et par sessioner, men det vil tage meget tid og tålmodighed at maksimere effekten..

Sådan fjernes en tatovering - foto 6

Eddike og kaliumpermanganat bruges også til information, men disse metoder kan ikke kaldes smertefri og sikre. Hvis du overdriver det med hyppigheden af ​​procedurer eller mængden af ​​opløsning, er der mulighed for alvorlige forbrændinger eller alvorlig vævsdød..

Sikker og effektiv tatoveringsfjernelse kan kun opnås fra en erfaren specialist, der er i stand til korrekt at vurdere arbejdets omfang og mulighederne for den mest egnede metode i et bestemt tilfælde..

Forberedt af: SONYA2013 (Sofya Valerievna)