Tatovering

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt

Fra materialet kan du lære om det nye tatoveringsdesign med en rose, der for et par dage siden dukkede op på den berømte og populære trommeslager – Travis Barker, der allerede har nok tatoveringer på kroppen.

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - fotos - info - fakta - nyheder

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt: fakta og fotos af tatoveringen

Nogle siger, at du i løbet af livet helt sikkert skulle lugte roser, Travis Barker kunne ved hjælp af en tatovering løse dette problem, så han snuser roser hver dag og time.

Hvis man ser godt efter, er der meget tilfælles mellem roser og tatoveringer, gode roser, ligesom gode tatoveringer, koster mange penge..

Men på samme tid er der forskelle – hvis du er forsigtig, kan du med en rose undvære blod, beskytte dig selv mod torner, men at få en tatovering uden blod vil ikke fungere..

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - foto 1

Travis Barker er en person, der godt kender tatoveringer, men han har endnu ikke haft roser på kroppen. Nu, takket være en anden ikke nybegynder inden for tatovering – tatoveringsmester Dr. Wu, har Barker også en tegning af en tatovering med en rose, og på et meget mærkbart sted.

I Barkers tilfælde er det en ekstremt vanskelig opgave at placere endnu et tatoveringsmønster på en allerede tilstoppet krop, hvorfor Barker og Wu besluttede at placere et nyt mønster på ansigtet på en berømt og populær trommeslager i vores tid.

Baker er en heldig mand, som du ved, lykkedes det ham at overleve i et frygteligt flystyrt, siden da begyndte tatoveringer på kroppen at vokse som svampe i en lysning efter et regnvejr. I dag har trommeslageren ikke mange områder på kroppen til nye tatoveringer, så nogle af dem begyndte at dukke op på og ved siden af ​​hans ansigt..

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - foto 2

Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - foto 3 Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - foto 4 Ny rosetatovering på Travis Barkers ansigt - foto 5

Forresten, efter flystyrtet tabte Baker imponerende hudområder på benene, som senere blev transplanteret, og derefter efter helbredelse blev de igen velegnede til nye tatoveringer..

Hvordan kan du lide denne måde at finde et sted til nye tatoveringer? Efterlad din mening i kommentarerne under materialet.