Tatovering

Er du 16 og overvejer at få en tatovering?

Fra Instagram til Twitter er unge nu stærkt påvirket af sociale medier, og mange beslutninger er ikke altid baseret på deres egne valg og ønsker. Tatovering er ingen undtagelse … Angelina Jolie på den røde løber, David Beckham på fodboldbanen – det ser ud til at tatoveringer er overalt.

Du er 16, og du tænker på en tatovering - oplysninger og fotoeksempler

Du er 16, og du tænker på en tatovering – oplysninger og fotoeksempler

Du er 16, og du tænker på en tatovering – alt det sjove

I de senere år har flere og flere teenagere fået tatoveringer, og ifølge nogle undersøgelser har 40 procent af de unge mellem 18 og 29 år tatoveringer. Ifølge lov er det tilladt at anvende tatoveringer fra 18, men ikke alle mestre overholder nøje disse regler og kontrollerer deres kunders pas. Således bliver kropskunst mere almindelig i gymnasiekorridorer over hele landet..

Forældrenes meninger om dette spørgsmål er også forskellige, og hvis nogle kategorisk er imod en sådan procedure, kan andre tillade børn at træffe deres egen vigtige beslutning baseret på deres teenageoplevelse. Forskning viser også, at forældre i stigende grad støtter deres børns beslutning om at få en tatovering..

Foto af en teenager tatovering 30/01/2019 №051 - teen tatovering foto -

Først og fremmest skal du forstå årsagerne til dette ønske..

  • føle sig accepteret?
  • en slags oprør?
  • forsøger at skille sig ud?

Måske er der dybere problemer, der skal løses på en anden måde, og som ikke kan løses ved at lægge en tatovering på din krop. Tænk over det.

Foto af en teenager tatovering 30/01/2019 №049 - teen tatovering foto -

Som teenager er det svært at forestille sig, at du en dag vil nå dine forældres alder, og din smag og prioritet vil ændre sig markant. Det er sjovt nogle gange at få et album med skolebilleder og huske de gamle dage, men tatoveringer er til en vis grad evigt … De kan ikke skjules i et skab, og tatoveringsfjernelse er ofte en dyr og temmelig smertefuld proces. De største bekymringer forbundet med tatoveringer af mindreårige er frygt for, at teenagere senere vil fortryde deres beslutning, og frygt for, at mennesker, herunder potentielle arbejdsgivere, kan behandle en person med en tatovering anderledes. Tatovører advarer også om, at blækket på voksende kroppe kan ændre sig til det værre over tid, når huden strækker sig..

Midlertidige tatoveringer er et stadig mere populært alternativ for dem, der står over for et valg – at være eller ikke være. Dette vil give dig en vis forsinkelse i at træffe en vigtig beslutning og hjælpe dig med at bestemme, hvor rimelig og nødvendig det er..

Et andet problem er også den alvorlige risiko for infektion forbundet med tatoveringer. Mange teenagere er ikke særlig prætentiøse i at vælge en kvalificeret tatovør, og udøvelsen af ​​uhygiejniske tatoveringer kan udsætte teenagere for bakterier og bakterier, der forårsager alvorlige hudinfektioner, såsom staphylococcus aureus, tuberkulose og hepatitis B- og hepatitis C -vira. Al sikkerhed forholdsregler overholdes i kabinen. Tatovører skal bruge sterile nåle og barbermaskiner, vaske deres hænder, bære handsker og holde alle overflader rene for at beskytte deres klienter mod infektionsrisiko.

Foto af en teenager tatovering 30/01/2019 №042 - teen tatovering foto -

Eller måske er det bedre at tage en forsinkelse på flere år og veje fordele og ulemper godt, lytte til råd fra voksne, der er kommet samme vej og kan advare dig mod at træffe beslutninger, som du kan fortryde i fremtiden. Forsøm ikke andres oplevelser, lyt til dig selv og tag ikke vigtige beslutninger under indflydelse af øjeblikkelige følelser.

Og hvis du er seriøs med at få en tatovering her og nu, så prøv at forestille dig dig selv på den måde om et dusin år. Hvad vil du gøre, hvilken slags arbejde du vil have og beslutte, om tegningen, som du så beundrende ser på nu, på det tidspunkt, vil være passende. Og brug kun dokumenterede saloner, hvor alle regler overholdes.

Fotoeksempler på tatoveringer til en teenager fra 30.01.2019

Se videoen:

Forberedt af: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)