Szalag tetoválás

Tetoválás Mike Tyson portréjával Boxer 54 születésnapján – június 30 -án

Ebben az anyagban érdekes tényeket tudhat meg, és megtekinthet egy fotót egy tetoválásról Mike Tyson arcképével az Boxer 54 születésnapján – június 30..

Tetoválás Mike Tyson arcképével 54. Boxer születésnapján - június 30. - információk és fotók a tetoválásokról

Tetoválás Mike Tyson arcképével 54. Boxer születésnapján – június 30.: információ és fotó a tetoválásról

Ökölvívó legenda és ikon – Mike Tyson 1966. június 30 -án született New Yorkban, Brooklynban.

Mike sorsa korántsem volt könnyű – 16 éves korában édesanyja meghalt, ökölvívóedzője, Kus d’Amato vette át a fiatal bajnok felügyeletét..

Mike még a junior kategóriában kezdte el nyerni első ökölvívó címét. 1981-1982 között aranyat nyert az ifjúsági olimpiai játékokon.

Szakmai bemutatkozását 18 éves korában végezte – 1985 -ben, és azonnal „valami hihetetlennek” tűnt a boksz világába.

Mike Tyson már 1986 -ban a nehézsúlyú kategória legfiatalabb bajnoka lett, és pályafutása következő 20 évében aranybetűkkel beírta nevét a boksz világtörténetébe..

Kevés tény

Saik élete valami, valami valódi, ami nem nélkülözi a sötét oldalakat, amelyek közvetlenül befolyásolták bokszolói karrierjét..

1992 -ben Tysont börtönbe küldték, 6 év börtönbüntetést kapott, és 3 év börtönbüntetésre ítélték. Miután kiengedték a börtönből – visszaszerzi címét – WBA és WBC.

1997 -ben, Mike Tyson Holyfield harapása miatt elveszíti boksz -engedélyét.

Ezt követően Mike csak 1999 -ben tért vissza a bokszhoz, és 2005 -ig nyugdíjazásáig bokszolt..

Mike Tyson tetoválópályái

Van egy érdekes tény a hírhedt tetoválásról Mike Tyson arcán, törzsi mintával, amely a harcos útjáról beszél, és 2003 -ban jelent meg az arcán.

2011 -ben mutatták be a “Bachelor Party in Vegas – 2” című játékfilmet, ahol Mike Tyson tetoválását teljesen lemásolták, ami arra késztette tetoválóművészét – Victor Whitmillt, hogy a bírósághoz forduljon a Warner Bros szerzői jogsértése miatt..

2 hónapon belül rendezték a konfliktust a Warner Bros. képviselői, azonban a nyilvánosságot nem tájékoztatták a kár megtérítésének összegéről és egyéb árnyalatokról..

Ez az esemény a tetoválóművészek hasonló pereihez vezetett, beleértve az NBA kosárlabdázók pereit is, amelyeket tömegesen másoltak a játékplatformokon..

Nos, összefoglalva, a nagy Mike Tyson születésnapjának 54. évfordulóját ünnepelve – június 30 -án – meghívjuk Önt, hogy nézze meg a nagy ökölvívó arcképét, amely tetoválásban találta meg helyét a rajongók testén.

Fotók tetoválásrajzokról Mike Tyson arcképével 2020. 06. 30 -án (40 fotó)

Nézd meg a videót: