Szalag tetoválás

Palacsinta tetoválás a 2020 -as Maslenitsa ünnephez

Mindannyian különböző módon ünnepeljük a húsvéti ünnepeket, valaki főz, valaki meglátogat, de valószínűleg mindannyian szeretjük a palacsintát. De mit mondjak, a palacsintát még azok is szeretik, akik nem ünneplik a Maslenitsa -t, és nem kapcsolódnak a szláv kultúrához.

Ebben az anyagban érdekes példákat nézhet a palacsinta mintájú tetoválásokra, és természetesen olvashat néhány érdekességet erről az ételről és a Maslenitsa ünnepről..

Vagy talán valaki ezt veszi alapul, és megtölt magának egy palacsintát?

Palacsinta tetoválás a Maslenitsa 2020 -hoz - információk és fotók

Palacsinta tetoválás a Maslenitsa 2020 -hoz – információk és fotók

Palacsinta tetoválás a Maslenitsa 2020 -hoz – tények és fotók

Ha valaki nem tudja, a Maslenitsa az egyik ősi és rendkívül fontos szláv ünnep, amelyet egy héttel a “nagyböjt” előtt, 2020 -ban – február 24 -től március 1 -ig – ünnepelnek..

A húsvéti ünnep a természet megújulásának ünnepe, a tavasz találkozása, a búcsú a télből, türelmetlen várakozás a várva várt melegség érkezésére. A húsvéti ünneplésnek rengeteg hagyománya van, amelyek szórakoztató ünnepléshez és különféle rituálékhoz kapcsolódnak..

De megemlítjük a hagyományt – palacsinta van a húsvéti ünnephez. Egyébként ugyanezek a kerek és sárgás, vöröses palacsinták a napot szimbolizálják, és a lehető leghamarabb megjelenő hő miatt fogyasztják..

Van olyan verzió is, hogy a palacsinta az emlék szertartáshoz kapcsolódott, mert a Maslenitsa előtti hétvégén a szlávok tisztelegtek elhunyt őseik előtt, megemlékeztek róluk és palacsintát rendeztek.

Természetesen nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a palacsinta, mint kulináris étel, nemcsak a különböző országokban ismert, hanem nagyon népszerű is. Még akkor is, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy például az USA -ban a húsvéti ünnepet soha nem ünnepelték, de szeretik a palacsintát, csak reggelire.

Fotós példák tetoválásmintákra palacsintával a Maslenitsa 2020 számára