Szalag tetoválás

Napszemüveg tetoválás a napszemüveg feltalálásának napján – július 1

Az anyagból megtudhatja a napszemüveg feltalálásának napját – július 1 -jét – láthatja a napfényes napszemüvegekkel készült tetoválásrajzok fotóit, amelyek alkalmasak erre a napra a történelemben.

Tetoválás napszemüveggel a napszemüveg feltalálásának napján - július 1 - információk és fotók a tetoválásmintákról

Tetoválás napszemüveggel a napszemüveg feltalálásának napján – július 1 .: tények és fotók a szemüveges tetoválásrajzokról

Egy modern embernek nehéz elképzelni, hogyan kell napszemüveg nélkül élni egy ragyogó napsütéses napon, és újabban ez a kiegészítő csak a társadalom egyes tagjainak volt elérhető..

Napjainkban a napszemüveg nemcsak a szemet védi a káros ultraibolya sugárzástól, hanem lehetőséget nyújt a rossz látás korrigálására vagy a kép kiegészítésére..

Most a legtöbb fejlett országban minden évben – július 1 -jén – a napszemüveg feltalálásának napját ünneplik, ezzel a tartozék fontosságával és hasznosságával tisztelve..

Tetoválás napszemüveggel 2020.06.30. # 022 -Napszemüveg tetoválás -

Tetoválás napszemüveggel 06/30/2020 №007 -Napszemüveg tetoválás Tetoválás napszemüveggel 06/30/2020 №006 -Napszemüveg tetoválás Tetoválás napszemüveggel 06/30/2020 №005 -Napszemüveg tetoválás

Történelem

Nem biztos, hogy ki és mikor találta fel a napszemüveget a napból, de július 1 -jét, az igazán forró és napsütéses nyári napok kezdetét választották a napszemüveg feltalálásának ünneplésére..

A napszemüvegre emlékeztető tartozék első mintáit az ókori Egyiptomból származó ásatásokon találták, smaragdból ​​és bronzból.

Hasonló volt az ókori Rómában.

Ilyen kiegészítőt akkoriban csak a leggazdagabb és legbefolyásosabb emberek engedhettek meg maguknak..

Az ókori Kínában füstölt kvarc préselt lemezeket használtak poharak készítéséhez. A szemüveget tisztviselők használták szemeik és ennek megfelelően érzelmeik elrejtésére.

Tetoválás napszemüveggel 2020.06.30. # 024 -Napszemüveg tetoválás

Tetoválás napszemüveggel 06/30/2020 №001 -Tetovált napszemüveg Tetoválás napszemüveggel 06/30/2020 № 002 -Napszemüveg tetoválás Tetoválás napszemüveggel 2020.06.30. # 092 -Napszemüveg tetoválás-

James Askew – nem széles körben ismert, de ez a tudós volt az, aki a 18. század közepén kék színűre sötétítette az üveglencséket, és olyan szemüveget készített, amely megvédi a szemet a naptól, és lehetővé teszi, hogy ne hunyorítson.

Ismert Bonaparte Napóleon rendelete is, aki azt követelte, hogy védjék meg a katonák szemét egy napsütéses napon. A katonaság védőszemüvegeit korom tonizálásával és a permetezés átlátszó lakkal történő rögzítésével készítették..

A Foster Grant egy olyan cég, amely sikereket ért el a napszemüvegek gyártásában, és a 20. században megkezdte széles körű forgalmazását a piacon..

Nagyon hamar, 1929 -ben a Polaroid bemutatta polarizált lencséit, amelyek különösen népszerűek voltak..

Nos, most meghívjuk Önt, hogy nézze meg a napszemüveg mintájú tetoválások fényképes példáit, amelyek meglehetősen érdekes és népszerű ötletek a tetováláshoz..

Fotós példák tetoválásrajzokra napszemüveggel 2020. 06. 30. (98 fotó)

Nézd meg a videót: