Szalag tetoválás

Guf tetoválásai – mindez Alekszej Dolmatov tetoválásairól

A botrányos orosz rapper, Alekszej Dolmatov, ismertebb nevén Guf, nagy rajongója a tetoválásoknak. Testét szinte teljesen tetoválás borítja, és mindegyikük okkal van kitömve. Mindegyik jelentést hordoz, emlékeztet a fontos eseményekre és a szívének kedves dolgokra. A számos tetoválás közül számos különösen emlékezetes. Guf tetoválás.

MOSZKVA

Alekszej nyakán a “Moszkva” felirat látható. Ez Guf tetoválás azt a szeretetet jelenti a főváros iránt, amelynek őslakója.

alexey dolmatov tetoválás

alexey dolmatov tetoválás

Magnetofon a jobb könyökön

Kevesen tudják, hogy kreatív karrierje elején a “nem” szó tetoválása volt a jobb könyökén, amelyet Guf később megszakított egy magnón. Alekszej Dolmatov szívesebben nem beszél erről a tetoválásról, de rajongói tudják, hogy a “nem” azt jelenti, hogy “a drogok megesznek téged”..

Guf tetoválás a hátán

“És van 7 fővárosi felhőkarcolóm a lapockától a lapockáig …” Hét magasépület Moszkvában van kitömve a művész hátára.

Film Tetoválások.

A jobb vállon vannak a filmek kedvenc karakterei – Reservoir Dogs, Scarface, a Keresztapa jól ismert karaktere. Tony Montana. Guf tetoválás nemcsak szépségükben, hanem átgondolt választásukban is különböznek egymástól.

Guf tetoválás a karon

A művész kezén arab nyelvű tetoválást láthat. A hozzáértő emberek azt állítják, hogy a tetoválást “hasis” -nak fordítják, mivel a drog az életének része volt.

“… és Zamoskvorechye nevetséges terve a májban”

Elég érdekes és egyedi tetoválás, a jobb oldalon tömve. Ismét bebizonyítja szeretetét Moszkva iránt. Talán ezt tetovált Guf meg akarta mutatni lakóhelyét, vagy azt a helyet, ahol viharos ifjúságát töltötte.

Volt feleségének szentelt tetoválás.

Guf számos tetoválást szentelt volt feleségének, Aiza Dolmatovának – az arcképét, és a lábán az „Egy szerelem Vagapova” feliratot. Isa viszont ugyanazon a helyen töltötte ki: „Egy szerelem Dolmatov”. És ez még nem minden Guf tetoválás. Fénykép lent.

Guf tetoválás Guf tetoválás