Снимка на татуировки

Значението на тихоокеанска татуировка

Тук можете да разберете всичко най -интересно Тихоокеанско значение на татуировката (знак на мира – няма война), вижте примери за снимки на готови дизайни на татуировки, научете интересни факти за функциите, опциите, значението, историята и тълкуването. Още примери тук:

  • Снимка на тихоокеанска татуировка (знак на мира – без война)
  • Скици на тихоокеанска татуировка (знак на мира – без война)

Тихоокеанска татуировка - знак на мир - фотопримери за рисуване на татуировка - без война

Татуировка на Тихия океан – знак на мир – фотопримери за рисуване на татуировка – без война

Всичко за характеристиките на рисунката и значението на тихоокеанската татуировка (знак на мира – без война)

Днес тихоокеанската татуировка е почти най -популярната татуировка в света. В салоните за татуировки по целия свят можете да намерите много скици на този прост знак, но в Русия тази татуировка по някаква причина не е много популярна. Най -вероятно въпросът е в сблъсъка на руския манталитет и значението на този символ.

Значението на Тихия океан.

Значката е измислена и нарисувана от британския художник Дж. Холтън през 1958 г. като символ на движението за ядрено разоръжаване, а по-късно се превръща в международна емблема срещу войната. Дори по -късно той започва да символизира възникващото по това време хипи движение, което е против всяко насилие и иска всички хора да живеят в мир и да презират войната. Тихият океан има вид на човек с протегнати ръце към страните на отчаянието или появата на обърнат гълъбов крак, точно както едно от възможните значения е сливането на няколко пътища в един, което загатва за единството на хората . Любопитното е, че символът не е защитен с авторски права, така че може да се използва от всяка организация за свои собствени цели..

снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №001 - татуировка пацифизъм - снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №004 - татуировка пацифизъм - снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №006 - татуировка пацифизъм -

Идеи за татуировки.

Тихоокеанската татуировка може да изглежда като обикновен знак или ярка, многоцветна или дори комбинирана с други шарки. Компонентите на знака може изобщо да не са линии. Тя може да бъде събрана от ято гълъби (което ще изглежда много символично), маслинови клонки, имат вид на човек, или гълъбово стъпало, а не само линии, се състоят от цветя. Може да се комбинира със символ ин-ян, изображение на гълъб или лястовица, ярък емотикон, да бъде осеян с цветя с различни нюанси или да има формата на сърце вместо обичайния кръг. Може да изглежда като слънце с лъчи или обикновено, но преплетено със същите цветя или клони на дърво, да е празно, но тогава цветът ще му придаде оттенък на кожата, ще има крила или нещо подобно. Може да има 3D изглед, тогава има още повече опции за татуировка.

Примери за снимки на рисуване на тихоокеанска татуировка:

Основни места на приложение:

  • Китка на ръка.

На китката е подходяща малка татуировка, най -често това е само самият символ, без никакви допълнения, но ако са, те са напълно незначителни и се отнасят главно до формата на знака.

  • Предмишницата.

Тук можете да изберете по -голяма татуировка и да я комбинирате с други изображения. Например с птици или цветя. Можете също така да поставите надписа „Мир“ или „Правете любов, а не война“ под знака, който ще бъде препратка към движението хипи.

  • Рамо.

Тук също има много различни опции, можете да експериментирате с размери, външен вид, комбинации, надписи и т.н..

  • Гърди.

снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №016 - татуировка пацифизъм - снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №017 - татуировка пацифизъм - снимка на татуировка пацифизъм - знак на мир 14.11.2018 №027 - татуировка пацифизъм -

Има още повече място за тихоокеанска татуировка, повече възможни комбинации с други изображения, надписи, опции за изображения. В салоните можете да намерите много скици за всеки вкус и цвят..

  • обратно.

Същото като с гърдите. Татуировката може да бъде на целия гръб или на рамото, може да бъде изместена настрани или в долната част на гърба.

  • Врат.

Картината е малка. Нормални или ярки, черно -бели или цветни, комбинирани или единични.

  • Крака.

Хайвер, бедро. Има и много възможности за такава татуировка..

Тихоокеанската татуировка ще бъде прекрасна декорация за вашето тяло, тъй като може да комбинира много различни шарки и цветове. А самият черно -бял символ, дори и да е малък, ще изглежда подходящ и красив. И ако вземем предвид смисъла, вложен в тази татуировка, тогава можем спокойно да я припишем на редица полезни татуировки, които изразяват ясната позиция на носителя. Ако сте против насилието, враждебността или просто сте вдъхновени от хипи културата, считайте себе си за нея, тогава тихоокеанската татуировка определено е за вас..

Гледай видеото:

Подготвено от: vito_vinci (Владимир Алексеевич)