Снимка на татуировки

Значението на татуировката Santa Muerto

Санта Муерто е религиозен култ, възникнал в Мексико. Днес този култ е много разпространен в тази страна и отчасти в САЩ, а именно сред жителите на Калифорния. Санта Муерто се покланя на определено божество, което символизира смъртта.

Този култ датира от седемнадесети век. Но от друга страна, може да се наблюдават предпоставките за появата му по време на живота на ацтеките. Преди хиляди години този народ изрази благоговението си пред богинята на смъртта Миктлансиуатл чрез празник, продължил цял месец.

Пример за татуировка Santa Muerto на снимката - и какво означават те

Пример за татуировка Santa Muerto на снимката – и какво означават те

Отношението на църквата към този култ е отрицателно. Тя не признавала култа и ги смятала за атеисти и Юда. Енориашите на Санта Муерто се наричаха магьосници. В Мексико и САЩ последователите носеха татуировка, направена в стила на Санта Муерто. Рисунките са от този жанр, тъй като Чикано е носен от членове на улични банди. Те вярвали, че преди смъртта всички хора са равни, включително престъпниците. Също така за убийци, наркодилъри, разбойници и други престъпници, татуировката Santa Muerto се счита за надежден, амулет, амулет. Тази рисунка се приписва на свръхестествени способности за защита на носителя от нараняване и смърт..

Нека анализираме по -долу Значението на татуировката Santa Muerto и нека се опитаме да разберем значението на татуировките с подобни шарки. За тези, които се нуждаят от повече информация по темата, предлагаме два тематични материала:

  • Снимка на татуировката Santa Muerto
  • СКИЦИ ЗА ТАТУИ НА САНТА МУЕРТО

Но също така обикновен човек може да избере татуировка със смъртта. В същото време ще се счита, че моделът на тялото ще го предпази от болести. В Мексико хората вярват, че Муерто помага в любовните отношения; жените вярват в това повече. Те вярват, че Светата смърт може да се върне у дома разхождащ се мъж или да омагьоса любим човек, който не отвърне на възмездието..

В Мексико има легенда, че някога хората са били безсмъртни и когато им е писнало да живеят вечно, те се обръщат към Бог. Всемогъщият Отец чу молитвите и слезе при избраното младо момиче и каза, че отсега нататък тя ще бъде смърт. За миг лицето й се превърна в череп и тя се превърна в ефирен дух.

Темата на такава татуировка “Санто Муерто” е смъртта по различни начини. Смъртта може да бъде изобразена като скелет с коса. Също така в ръката може да има везни, те символизират сила или топка, която олицетворява земята. Такава татуировка означава всемогъществото на Светата смърт, че рано или късно всеки ще се сблъска със смъртта, това е само въпрос на време.

Татуировките в този стил изобразяват жена, на чието лице се виждат елементи от черепа. Обикновено се рисува само главата на жената. В областта на устата се изчертават линии, които приличат на шевове, в ушите – обеци под формата на кръст, а на главата има рози, които са вплетени в косата. Паяжините понякога се прилагат върху челото и брадичката, а носът и очите са подчертани с цвят, който е по -тъмен или по -светъл..

Има и добре познат образ – Смърт, той е представен под формата на женски скелет, облечен в красива, червена рокля. Такава фигура може да бъде украсена с цветя, често рози. Дори на татуировката, както и на други изображения, свързани с култа към смъртта, можете да видите корона на женската глава..

Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 10Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 10Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 9Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 9Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 8Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 8Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 7Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 7Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 6Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 6Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 5Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 5Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 4Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 4Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 3Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 3Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 2Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 2Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 1Пример за татуировка Santa Muerto на снимка 1Пример за татуировка Santa Muerto на снимката - и какво означават теПример за татуировка Santa Muerto на снимката – и какво означават теТатуировка Santa Muerto 20Татуировка Santa Muerto 20Татуировка Santa Muerto 19Татуировка Santa Muerto 19Татуировка Santa Muerto 18Татуировка Santa Muerto 18Татуировка Santa Muerto 17Татуировка Santa Muerto 17Татуировка Santa Muerto 16Татуировка Santa Muerto 16Татуировка Santa Muerto 15Татуировка Santa Muerto 15Татуировка Santa Muerto 14Татуировка Santa Muerto 14Татуировка Santa Muerto 13Татуировка Santa Muerto 13Татуировка Santa Muerto 12Татуировка Santa Muerto 12

Тези татуировки “Santa Muerto” могат да се правят в много салони по света, но се смята, че най -добрите майстори на техния занаят са латиноамериканските татуисти. Тъй като те се считат за създатели на култа към Санта Муерто.

Естествено, такъв ефект може да бъде създаден с помощта на спирала. между другото, рейтинг на спирала, може да се види на нашия съвет.

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУ САНТА МУЕРТО

СНИМКА ТАТУАЦИЯ ДЯДО МУЕРТО