Снимка на татуировки

Значението на татуировката с триъгълник

В статията ще го подредим по рафтовете значение на татуировка на триъгълник, значението и историята на рисунката в татуировката. Нека се опитаме да ви предложим цялата информация, от която се нуждаете, за да си направите готина татуировка с триъгълник. Също така сме събрали снимки на готови татуировки и снимки за тях в тематични раздели, които ще ви помогнат:

  • Снимки на готови триъгълни татуировки
  • Скици и снимки за татуировка на триъгълник

Значението на триъгълна татуировка - примери и снимки

Значението на триъгълна татуировка – примери и снимки

Какво е значението, историята и значението на татуировката с триъгълник

Триъгълникът е един от най -често срещаните, най -старите и загадъчни символи. От незапомнени времена хората са използвали триъгълника в орнаменти, амулети, украшения и магически дизайни. Скалните резби на древен човек от времето на палеолита или камъните от Ика от Перу, открити от археолозите, потвърждават мистичното значение на тази фигура за нашите предци. Но дори и сега, в наши дни, триъгълникът не е загубил магическото си значение и е много популярен в изкуството на татуировката..

Интернет магазин http://3umph.com.ua/ козметика която е представена на най -добрата цена, е готова да предложи специални продукти за грижа за кожата и татуировките. Можете да се запознаете с офертите на уебсайта.

В различно време, от различни народи, в различни религии, значението на образа на триъгълника се тълкува по свой начин. Този знак съдържа дълбоко религиозно и философско значение..

От цялото разнообразие от вариации, форми и значения, ние ще се опитаме да подчертаем най -често срещаните и популярни за използване в татуировка..

Значението на триъгълната татуировка 4 какво означава татуировка с триъгълник 12 Значението на триъгълната татуировка 2

В християнската култура равностранен триъгълник е обозначен като Света Троица – Отец, Син и Свети Дух, в еврейската култура означава съвършенство. Във масонството образът на триъгълник е петроглиф на триличността на космическия принцип, а ръбовете му съответстват на Светлина, Тъмнина и Време. В египетската култура той символизира триединната духовна воля на висшия ум, знак за мъдрост.

Какво означава триъгълна татуировка??

В гръцката митология, посветена на древноегипетския бог на мъдростта и знанието Тот (Хермес), равнобедрен триъгълник, сочещ нагоре, символизира мъжкия, божествения принцип, огъня (издигащ се пламък), възнесението, духовността. Обърнатата фигура на триъгълник с основата нагоре означава женски принцип, отворена чаша, мъдрост, плодородие, вода.

Равнобедрен триъгълник с око вътре, означава „Окото на Бога“ или „Всевиждащо око“, „Окото на Провидението“, животворяща Божествена светлина, творчество, свещена тетрограма или името на Бог. Неговите страни изразяват хармония между мисъл, реч, действие или свобода, равенство, братство. Значението на трите върха е като: минало, настояще, бъдеще и целия триъгълник: вечността. Три ъгъла показват: сила, мъдрост, красота.

Кръг с триъгълник вътре, означава – триединен, божествен, заобиколен от вечност или безкрайност на висшия ум.

Татуировка на триъгълник – популярни опциитатуировка на очен триъгълник

татуировка кръг триъгълник

триъгълна татуировка на ръката

татуирайте три триъгълника

триъгълна татуировка на китката

татуировка елен триъгълник

татуировка дърво триъгълник

триъгълна татуировка на врата

татуировка розов триъгълник

В Индия символът на два противоположно насочени триъгълника, наслагвани един върху един, означава – обединението на творчески и генеративни принципи, знак за хармония между божественото и земното. В Европа този знак, под формата на шестоъгълна звезда, се нарича „звездата на Давид“ или „печатът на Соломон“, е символ на обединението на мъжките и женските принципи. Той олицетворява хармонията на духовното и материалното, съединението на божественото и земното. Хората вярвали, че той предпазва от зли сили и носи положителна енергия. Пресичащите се триъгълници са използвани и от масоните в тяхната символика..

Значението на татуировката с триъгълник 3Значението на татуировката с триъгълник 3Значението на триъгълната татуировка 2Значението на триъгълната татуировка 2Значението на триъгълната татуировка 1Значението на триъгълната татуировка 1Значението на триъгълна татуировка - примери и снимкиЗначението на триъгълна татуировка – примери и снимкикакво означава татуировка с триъгълник 12какво означава татуировка с триъгълник 12Значението на татуировката с триъгълник 5Значението на татуировката с триъгълник 5Значението на триъгълната татуировка 4Значението на триъгълната татуировка 4

В съвременното татуиране изображението на триъгълник се използва не само като декорация, но и като знак, който носи индивидуално смислово съдържание. Общоприето е, че мястото на татуиране (особено изображението на триъгълник в различни версии) е от голямо значение и може да служи като ключ към енергийния баланс на човек..

Можете да гледате:

СКИЦИ ЗА ТАТУОТРИЪГЪЛ

ФОТОТАТУА С ТРИЪГЪЛНИК