Снимка на татуировки

Значението на татуировката Possum

В този материал можете да научите за значението на татуировката Opossum, можете да се запознаете с характеристиките на този необичаен дизайн на татуировка, да научите интересни факти за историята, значението и тълкуването на татуировката, да видите фотопримери за интересни дизайни на татуировки Opossum . Допълнително по тази тема на нашия уебсайт:

 • Скици на татуировка опосум
 • Снимка на татуировка опосум

Значението на татуировката Possum - информация за значението и характеристиките - рисунки на татуировки

Значението на татуировката Opossum: интерпретация, значение и фотопримери за дизайн на татуировка

Опосумът не е просто необичайно торбесто животно, което представлява интерес за огромен брой учени по целия свят, това е популярен герой, който стана известен във всички краища на планетата благодарение на карикатурата „Ледена епоха“, където два неспокойни опосума бяха „напоени докрай“..

След като се появи в карикатурата, хищник от бозайници с лош нрав стана толкова популярен, че намери своето отражение в татуировка, особено сред онези хора, които се свързват с това създание и неговото разположение..

Снимка пример за рисунка на татуировка Possum 18.11.2020 №138 -Опосум татуировка-

Интересно за Opossum като цяло и татуировки в частност

Интересен факт ще бъде фактът, че опосумът е едно от най -старите същества на планетата, което практически не е променило външния си вид и до днес. Случаят, когато природата първоначално свърши чудесна работа и не трябваше да „завършва“ в процеса.

За първи път в Европа това животно е класифицирано и описано едва през 1770 г., приписвано на торбести плъхове и в широки кръгове е наречено „любопитството на Новия свят“.

Науката от онова време не беше толкова добре развита, както сега, а учените от онова време сериозно обмисляха версията, че малките на опосум не се раждат, а се развиват върху зърната на майката като растителни плодове, които избуяват по -късно, след „узряване“ . Естествено – в действителност това не е така.

Снимка пример за татуировка Opossum 18.11.2020 №135 -Opossum татуировка-

Винсенте Пинцона подари опосума като подарък на краля на Испания Фердинанд, който просто беше обезкуражен от животното, носещо потомството си в торба, и го нарече „невероятна майка“.

Днес опосумът е широко разпространен и удобен в САЩ, Вирджиния. През 2010 г. един от опосумите в района, наречен Hydley, се появи в телевизионно шоу и спечели невероятна популярност, като се предполага, че предсказва номинираните за Оскар 2011..

Географите, биолозите и еволюционистите и до днес не могат да се споразумеят за произхода и историята на опосума, тъй като съществото има огромен брой функции, които са трудни за обяснение.

В момента създанието in vivo се справя добре в Южна и Северна Америка..

Снимка пример за рисуване на татуировка Possum 18.11.2020 №133 -Опосум татуировка-

Значението, тълкуването, символиката и влиянието на символа опосум върху човек

Ако вземем предвид харизмата и необичайността на образа на опосума, тогава ако има вяра в влиянието на модела на татуировка върху човек, собственикът на такъв символ (тотем) върху тялото под формата на татуировка може коренно да се промени, защото:

 • Впечатляващи и слабоумни хора под закрилата на мощен тотем могат да излязат от влиянието на другите и да станат по-смели
 • Харизматичният символ може да ви помогне в управлението на собствените ви емоции, което ще ви позволи да излезете от конфликта като победител, дори и без бой.
 • Следвайки принципите на Opossum, собственикът може да научи умението да се защитава без отмъщение и да използва мъдрост, която не счита отстъплението, което носи положителен резултат, за поражение.
 • Хитростта и ексцентричността на опосума могат да научат и направят собственика по -гъвкав и стратегически компетентен
 • Собственикът на татуировката Opossum може да се научи да прави приоритет правилно, като се фокусира върху развитието на най -силните им страни – макар и не най -популярните.
 • Може би, след като е нанесъл татуировка с опосума, собственикът ще започне да усеща приближаването на опасността, като самия „малък хищник“
 • Гледайки татуировката си Opossum, най -вероятно най -накрая ще можете да се откажете от оправданията пред другите и да поемете отговорност за всичко, което се случва.

Снимка пример за рисунка на татуировка Possum 18.11.2020 №131 -Опосум татуировка-

Ако искрено вярвате в силата на вашия тотем и амулет с опосума, той със сигурност ще стане ваш надежден защитник и помощник..

Значението, тълкуването и възможното значение на татуировката Opossum за мъже

Виждайки татуировка с опосум върху мъж, най -вероятно можем да заключим, че собственикът на такава татуировка е човек, който не е без причина уверен в себе си.

Толкова уверен в себе си, че се научи да се доверява на чувствата и интуицията си, което, ако се използва правилно, ви позволява да анализирате текущата ситуация и да изберете най -приемливата стратегия за постигане на положително решение.

Снимка пример за рисунка на татуировка Opossum 18.11.2020 №128 -Опосум татуировка-

Виждайки мъже с татуировка Opossum, би било логично да стигнем до заключението, че той следните качества са присъщи:

 • Таланти на добър дипломат
 • Издръжливост, която ви позволява да не се питате до горчивия край
 • Завиден аналитичен ум
 • Способност за постигане на поставена цел с минимален разход на сили и ресурси
 • Чудовищност, граничеща с пакости
 • Талантът на ярък актьор и умел актьор

Снимка пример за рисунка на татуировка Possum 18.11.2020 №125 -Опосум татуировка-

Човекът, който се сравнява с опосума, е човек, който многократно е изпитвал своята интуиция и инстинкти, постигайки трудни победи. Човек, който вярва на инстинктите си и ги използва тактически.

Такъв човек ще позволи на опонента си да усети вкуса на победата, ще го накара да се отпусне и след това неочаквано ще обърне ситуацията в своя полза, оставяйки го „с нос“.

Логично би било да се предположи, че собственикът на такъв арсенал ще бъде финансово осигурен човек и вероятно нескромно богат..

Снимка пример за рисунка на татуировка Opossum 18.11.2020 №123 -Opossum татуировка-

Какво казва и какво може да означава женска татуировка с „хищни плъхове“ под формата на опосум??

Една дама с такава татуировка ще бъде много по -интересна, отколкото можете да си представите..

Ако я сравните с опосума, тогава може да сте много по -горещи с нея, отколкото можете да си представите..

Жена с такава татуировка не само знае как да постигне победа, тя няма да се откаже дори в случай на безусловна загуба, а по -скоро прегризва пътя си към отстъпление, за да удари там, където не очаквате.

Снимка пример за рисунка на татуировка Possum 18.11.2020 №121 -Опосум татуировка-

Собственикът на татуировката Opossum може да бъде описан като:

 • Момиче, което има завидни инстинкти, което знае как да ги използва
 • Човек, който може да скрие нрава си и, ако е необходимо, да понесе неприятности, за да постигне целите си
 • Представител на нежния пол със завидно ниво на интелигентност
 • Свободолюбиво и независимо момиче
 • Регулиране (колкото и грозно да звучи, изключително полезно е)
 • Човек с хитрост от ниво 80, който граничи с хитрост
 • Момиче с темперамент и игривост, за които много мечтаят и „Малко“ ще успее да се справи

Снимка пример за рисунка на татуировка Possum 18.11.2020 №120 -Опосум татуировка-

Бих разгледал по -отблизо момичето с татуировка Opossum, защото собственикът на такава картина може да стане по -добра майка, независим и успешен предприемач, фантастичен любовник и евентуално „безкомпромисна, пламенна кучка“.

Във всеки случай вие няма да изберете, а Тя!

Примери за снимки на мъжки и женски татуировки с Opossum от 18.11.2020 г. (140 снимки)

Текстът е мнение на автора, не претендира за крайна истина.