Снимка на татуировки

Значението на татуировката на крилата на гърба

Крилата винаги са свързани с нещо възвишено, леко и величествено едновременно, поради което си струва да знаете значението на татуировката на крилата на гърба. Човек, погълнат от ежедневната суматоха, понякога насочва мечтателен поглед към птици, извисяващи се в небето, които лесно се придвижват до желаното място. Те не се притесняват от задръстванията, не е нужно да искат разрешение за маневриране във въздушните течения нагоре и надолу, те са свободни.

Крилата също са съществен атрибут на ангелите в човешкото въображение. Това са горди фигури на красиви, хуманоидни същества, зад чиито гърбове огромни бели крила или почиват спокойно, или се отварят широко..

Значението на татуировката на крилата на гърба 10

Пример за татуировка с крила на гърба 10

Какво означава татуировката на крилото на гърба?

Татуировка на крила, на първо място, означава, че не всеки може да ги има. Това е един вид символ на възвишение над суетния, порочен свят. Правейки такава татуировка, човек отхвърля всички предразсъдъци, издига се над съмненията..

Значението на татуировката на крилото има най -дълбокото символично значение. Като правило, това зависи от мястото, където се поставя татуировката, както и от вида на самите крила. Понякога можете да намерите изображение под формата на отрязани или обгорени крила, което е знак за голямо падане, суета. Това е атрибут на падналите ангели и преди всичко на Луцифер.

Значението на татуировката на крилото на гърба 9

Пример за татуировка с крила на гърба 9

Сред различните субкултури, по -специално готите, татуировките под формата на черни крила или крила на прилепи, които се идентифицират със злото, тъмнината и опасността, са много популярни. Често татуировка под формата на крила се прави на гърба, за да се доближи до образа на ангели. Тя може да бъде или малка, в областта на лопатките, или по целия гръб. Има и татуировки под формата на крила на пеперуда. Такъв образ може да символизира като нещо леко и красиво, или да бъде идентифициран с човешката душа, която копнее за възнесение на небето..

Както вече споменахме, татуировка с крила на гърба означава преди всичко издигане над обикновения свят. Образът на крилата на ангел, толкова широки и големи, е знак за духовна сила, чистота на мислите и високи стремежи, както и чистота. Крилата татуировки за момичета имат поетично значение, тъй като символизират неприкосновеността, красотата и нежността на женския образ. За мъжете такава татуировка може да служи като символ на доброта и чудесен начин да се открои от тълпата..

Има и изображения на крила, покрити с люспи – драконови крила. Те са знак за сила и бунт. В древни времена египетските художници са използвали образа на крила като знак за величието и силата на фараоните..

Освен че са идентифицирани с ангели, татуировките на крила могат да послужат като почит към различни крилати божества и митични същества. Така например това може да включва пратеника на древногръцките богове Хермес или неговия древноримски колега Меркурий.

Татуировка на крила с пера, които падат или летят на вятъра, е знак, че притежателят е изключително уморен от трудностите на земния живот.

Въпреки че крилата често се прилагат в областта на гърба, избирайки размера, формата и цвета на изображението, те ще изглеждат страхотно в долната част на гърба, врата и раменете, което често се предпочита от момичетата.

Значението на крилата за татуировка на гърба 8 Пример за татуировка с крила на гърба 8 Значението на крилата за татуировка на гърба 1 Пример за татуировка с крила на гърба 1 Значението на крилата за татуировка на гърба 2 Пример за татуировка с крила на гърба 2 Значението на крилата за татуировка на гърба 3 Пример за татуировка с крила на гърба 3

Значението на татуировката на крилото на гърба 4 Пример за татуировка с крила на гърба 4 Значението на татуировката на крилото на гърба 5 Пример за татуировка с крила на гърба 5 Значението на крилата за татуировка на гърба 6 Пример за татуировка с крила на гърба 6 Значението на татуировката на крилото на гърба 7 Пример за татуировка с крила на гърба 7

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУИРАНИ КРИЛА НА ГЪРБА

СНИМКИ С ТАТУИРАНИ КРИЛА НА ГРЪБ