Снимка на татуировки

Значението на татуировката на колелото

Какво означава татуировката на волана?

Ще имаме весела старост –

колко баби с татуировки на кръста!

В материала ще разберем историята на рисунката и значение на татуировката на волана. Нека да разгледаме една интересна информация. Естествено, да видим снимки на готови татуировки с волана и скици за такива татуировки (под материала ще намерите връзки към раздели на нашия сайт, които съдържат примери за татуировки с волан).

Значението на татуировката на колелото

Значението на татуировката на колелото

Изобилието от татуирани индивиди от двата пола се увеличава всяка година..

Откъде човек има такова желание за татуиране??

Отговорът се крие в далечното минало. Нашите прапрадядовци, които се грижеха за храната и за собствения си статут на ловеца, тъй като именно той получи най-много лакомства, се опитаха по някакъв начин да се различават от другите съплеменници.

Думата „татуировка“ е сравнително нова и е използвана за първи път през 1769 г. в дневника на капитан Джеймс Кук. Коренът идва от полинезийска дума, използвана от аборигените в много от тихоокеанските острови, където населението се татуира. Английските моряци първо са си направили татуировки на тези острови, след което въведоха обичая в Европа.

Както вярват много археолози, татуирането започва още в Египет, преди Египет да е организирано общество преди около 6000 години..

От Египет обичаят за татуиране по -късно се разпространява и споделя с други части на Африка, премества се в Азия и Тихоокеанските острови чрез търговски линии и пътници.

Оттогава всяка култура се е татуирала под една или друга форма, поради съображения за духовност, защита, сила и история. Татуировките бяха белези на това, с което носителят се гордееше или се срамуваше да носи. Полинезийците позволяват да се татуират мъже и жени, докато в други култури само мъже са имали право да правят това. Японците се татуират поне от 400 г. пр.н.е. за декоративни цели, но и като маркировка на престъпниците, за да ги отличава от другите граждани.

Всяка татуировка имаше свое специално значение. Започваме поредица от статии за татуировки и тяхното значение.

Какво означава татуировката на волана татуировка на волана и надпис carpe diem - означава татуировка на волана татуировка на волана и котва на краката за красиво момиче

Нека започнем с морски татуировки и татуировка на волана

Защо морски?

Има две причини за това..

Първо, моряците донесоха традицията на татуирането в Европа..

Втората е най -древната и широко разпространена тема..

Основните мотиви на морските татуировки са: вълна, платно, чайка, котва, волан.

Днес ще ви разкажа за волана. Защо точно за него? Ще разберете, когато разберете какво означава тази татуировка на гърба, предмишницата или гърдите на човек..

Какъв беше животът на моряците преди двеста години? Как това се отразява в значението и значението на татуировката на волана?

Тя беше пълна с трудности и изпитания. Тези смели, но много суеверни хора вярваха, че татуировката на волана ще им помогне. Изборът на правилния курс гарантира възможността да се върнете у дома от най -опасното пътуване..

татуировка на волана на страничния крак Татуировка на волана на гърдите татуировка на волана и октопод на врата

В днешната европейска култура на татуировките тази татуировка отдавна е преминала от категорията професионални в категорията общоприети. Воланът е наистина мъжка татуировка. Този символ не е характерен за женския пол. Но тъй като татуировка с волан говори за лидерските качества на собственика си, в съвременния свят можете да намерите достатъчен брой “амазонки” с подобни символи.

“Човек е отговорен за живота си и сам избира своята съдба, своя жизнен път и е готов за всякакви обрати”.

А за по -авантюристичните личности има и друго значение на тази татуировка – това е любов към приключенията, скитането и склонността да се сменят местата..

Ако искате да увиете въжета около „Шлема“ или да го изобразите с котва, знайте, че това ви символизира като човек, който върви по своя път, въпреки утежняващите обстоятелства в живота. Независимо кой образ на волана е избран – реалистичен или фантастичен, тази татуировка е символ на свободолюбивите натури, стремящи се да доминират в живота..

CARPE DIEM – ОБИЧАЙТЕ МОМЕНТА!

Можете да гледате:

СКИЧИ ТАТУИРАНО КОЛЕ

ФОТО ТАТУИРАНО КОЛЕЛО