Снимка на татуировки

Значението на татуировката на кит

Обмисли значение на татуировка на кит и какво е оформило разбирането за тази татуировка днес. Нека поговорим за историята на рисунката и нейното възможно разбиране. За хора, които вече определено са решили да си направят татуировка с китов модел, събрахме материали, които ще ви помогнат да създадете уникална скица и да дойдете в салона за татуировки със собствена скица:

  • Снимки на готови татуировки с кит на снимката
  • Скици за татуировка на кит

Значението на снимка на татуировка на кит

Значението на снимка на татуировка на кит

Какво означава татуировката на кит?

В днешно време не се вижда толкова често изобразен върху тялото, такъв голям и мистериозен бозайник като кит. Смята се, че този образ е най -често срещан само в тези среди, които са свързани с обществото за защита на китовете. Въпреки това, от древни времена, китът е бил много противоречив символ в различни части на света и в същото време, еднакво значим и мощен. Разбрал значението му, всеки може да открие и усети частица от себе си, своята същност и мироглед. Нека да разберем как и как нашите мнения за китовете се различават в сравнение с нашите предци. За съвременния човек е съвсем ясно, че китът е животно, като цяло, безобидно, величествено красиво и спокойно. Неговото безшумно съществуване в дълбините на безкрайните морски пространства е хипнотизиращо и необяснимо досега от учените, изскачане от водата, както и обратно гмуркане, улавяне и наслада. Какво е просто удар на китова опашка по водната повърхност!

Значението на татуировка на кит - пример на снимката Значението на китовата татуировка 123123123

В превод от древногръцки, думата „кит“ не означава нищо повече от „морско чудовище“, получило името си в чест на богинята на дълбокото море Кето. Става абсолютно ясно, че поради огромния си размер, китовете пораждат страх, ужас и в същото време уважение и поклонение в сърцата на нашите предци. Някои народи видяха в тях пратениците на боговете, възстановяващи справедливостта. Други, привърженици на християнството, са олицетворение на подземния свят или смъртта и последвалото прераждане. Моряците виждат опасност в тях, смятат, че китовете представляват непредсказуемостта на моретата и са в състояние да потопят своите кораби. Нека си спомним и за трите кита, които държат целия свят на гърба си, които са основата на основите и подножието на Вселената, нещо значимо и глобално.

Какво означава татуировка на кит??

С една дума, татуировка, изобразяваща кит, подобно на самия кит, е доста многостранна и символизира в различни народи и епохи, много различни значения, въпреки че всички те са дълбоки и фундаментални. Това е безкрайност, сила, сила, величие. И безгранично спокойствие, вечност, дълбочина, духът на морските стихии. Стремеж към поставяне на глобални цели и решаване на глобални проблеми, чувствителност, хармония, склонност да се доверява на интуицията като глас на „дълбините на съзнанието“. По същия начин китът идентифицира прераждането, както библейската история ни разказва за Йона, който първо бил погълнат от кита и след три дни и три нощи се появил от утробата, възкръснал. По същия начин лунният „сърп“ под формата на млад месец свети в небето след тридневна „тъмна луна“.

какво означават татуировките на китовекакво означават татуировките на китовеЗначението на снимка на татуировка на китЗначението на снимка на татуировка на китЗначението на китовата татуировка 123123123Значението на китовата татуировка 123123123Значението на татуировката кит 32Значението на татуировката кит 32Значението на татуировка на кит - пример на снимкатаЗначението на татуировка на кит – пример на снимкатавариант на татуировка с кит на снимкатавариант на татуировка с кит на снимкатаТатуировка на кит отстраниТатуировка на кит отстрани

Образът на кит носи много колосални значения и често действа като владетел на океаните или символ на океанското пространство..

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУ С КИТ

ФОТО КОМПЛЕКТ ЗА ТАТУИРАНЕ