Снимка на татуировки

Значението на татуировката на кентавър

Каним ви да се запознаете с интересна информация за значението на татуировката кентавър, историята и значението на рисунката в татуировката. За тези, които искат да дойдат в салон за татуировки със собствена рисунка, предлагаме два раздела от нашия каталог по тази тема:

  • Снимка на татуировка на кентавър
  • Скици на татуировка на кентавър

Значението на татуировка на кентавър - най -важното за значението на картината и примерите на снимката

Значението на татуировка на кентавър – най -важното за значението на картината и примерите на снимката

Значението, историята и значението на татуировката на кентавър

Разнообразието от съвременни татуировки е направено с дълбок, понякога мистичен смисъл. Картината на тялото засяга не само външната красота, но и събитията, които се случват в живота. Например, татуировка в образа на кентавър дойде при нас от древността и в повечето случаи се прави от хора, родени в съзвездието Стрелец.

Кентавърът е гръцко свръхестествено същество, което въплъщава примитивни (животински) инстинкти. Същество с конско тяло и човешка глава, изразяващо комбинацията от свирепа животинска природа с доброта и способност разумно да преценява човешката природа.

Първото споменаване на кентаврите може да се проследи в легендите на древна Гърция. Има две версии за появата на легенди за митични варварски създания:

Синът на Аполон, влизайки във връзка с магнезийски кобили, ражда ново поколение двуформени същества – кентаври, които се отличават с насилственото си разположение и сексуалната си невъздържаност..

Богинята на облаците Нефела, по молба на Зевс, се превърна в маскировката на Хера и съблазни смъртния Иксион, от техния съюз се родиха ужасни “чудовищни ​​зверове”.

Примери за снимки:

tatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-024-tatufoto-ruснимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 23снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 22снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 21снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 20снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 19снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 18снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 17снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 16снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 15снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 14снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 13снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 12снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 11снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 10снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 9снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 8tatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-007-tatufoto-rutatu-kentavr-foto-primer-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-kentavr-006-tatufoto-ruснимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 5снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 4снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 3снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 2снимка на татуировка кентавър - пример за статия за значението на татуировка на кентавър - tatufoto.ru - 1

Най -известните представители на вида са Хирон и Фол, родени съответно от обединенията на Кронос и липовата нимфа и Селена и пепелявата нимфа. Притежавайки мъдрост и изкуство на изцеление, те показаха, че варварството не изключва добротата и благотворителността..

Покровителят на кентаврите е богът на моретата – Посейдон, който им позволява да действат като възпитатели на герои. Често същества се срещат заобиколени от бога на виното Дионис..

Легенди за същества се срещат и във ведическите митове, където те са били прототипите на мъжката физическа сила и интелигентност, което в по -голямата част от случаите е значението на татуировката на кентавър.

Татуировката на Кентавър, чието значение съществува в съвременния свят, често се появява като зодиакалното съзвездие Стрелец. Според легендата, Ceyron, най -мъдрият от вида, създава модел на звездната сфера, оставяйки място за себе си в зодиакалния кръг, но плановете му, с помощта на хитрост, са нарушени от Crotos, встъпвайки в длъжност, и оттогава след това го защитаваше с лък в ръцете си, натоварен с огнени стрели. Ето защо астрологичният символ на съзвездието Стрелец е представен в образа на получовек, стрелящ от лък, представляващ независимост и справедливост.

Видео:

Изображението на кентавър може да бъде или просто схематично, или триизмерно с рисунка на малки детайли и илюзия за движение. За да може картината да се превърне в истински талисман в живота, се препоръчва да се изобрази стрелката върху нея, гледаща към горния десен ъгъл. И за да получите максимална енергия на положително влияние, изображението трябва да бъде приложено под линията на талията, върху най -силната част на тялото на хората – краката и бедрата..

Татуировка на горната част на торса намалява активността и развива мързел. За да увеличите максимално влиянието върху символа, можете да добавите елементи от елементите на огъня или планетата на покровителя на знака на Стрелец – Юпитер.

Напоследък стана модерно да се изобразява кентавър с две лица, гледащи в противоположни посоки. Това се дължи на факта, че знакът Стрелец се намира на кръстопътя на календарната хронология и по този начин символизира настъпването на Нова година, гледайки едновременно и миналото, и бъдещето..

Подготвено от: Тани коприна