Снимка на татуировки

Значението на татуировката Kolovrat

Ще разберем в материала значението на татуировката Kolovrat, Нека анализираме значението и историята на тази рисунка в изкуството на татуирането. Преди да се свържете с салон за татуировки, след като прочетете материала, ви препоръчваме да се обърнете към следните раздели на каталога:

 • Снимка на татуировка Kolovrat
 • Скици за татуировка Коловрат

Значението на татуировката Kolovrat - значение и фотопримери за успешни татуировки

Значението на татуировката Kolovrat – значение и фотопримери за успешни татуировки

Значението, историята и значението на татуировката Kolovrat

Символът на Коловрат възниква в древни времена, когато в Русия все още няма християнство, а древните славяни – езичниците почитат силите и мощта на природата. Коловрат е най -мощният амулет и преди да го направите Коловрат татуировка, необходимо е да се разбере значението му.

Характеристики на символа на Коловрат

Древните славяни са използвали Коловрата, за да се обръщат към боговете, които почитат, както и към себеподобните си. Нашите предци много почитаха корените си и вярваха, че силата на бъдещото поколение се крие в единството на целия клан..

Не бъркайте Коловрата с фашистката свастика, този елемент от солената система от знаци има съвсем различно значение. За да разберем по -добре значението на този символ, нека разгледаме името му: colo означава кръг, порта означава въртене. Следователно, Коловрат символизира въртенето на колело, кръг. В нашия свят Слънцето се счита за основното небесно колело, поради което се оказва, че Коловрат е движението на слънцето по небето. Както нашата планета се върти, както слънцето се върти около нея, така се движи и животът ни.

Древните славяни много обичали да изобразяват този знак върху къщи, предмети от бита, да бродират върху ризи. Те влагат значението на талисман в него. Смятало се е, че такъв символ е в състояние да защити къщата от зли сили..

Примери за снимки:

снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 25снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 24снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 23снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 22снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 21снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 20снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 19снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 18снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 17снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 16снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 15снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 14снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 13снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 12снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 11снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 10снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 9снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 8снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 7снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 6снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 5снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 4снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 3снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 2снимка на татуировка Kolovrat за статия за значението на татуировка Kolovrat - tatufoto.ru - 1

Трябва да знаете характеристиките на образа на Коловрат, за да изберете татуировка kolovrat значение което е обсъдено в тази статия. Гредите на символа могат да бъдат насочени по посока на часовниковата стрелка, която носи добра енергия, и обратно на часовниковата стрелка, която носи съответно отрицателен заряд..

Ако лъчите на Коловрат са насочени по посока на Слънцето, това означава:

 • Богатство и изобилие
 • Защита от негативизъм
 • Връзка с предци, спомен за вашето семейство
 • Редовност и правилна последователност от житейски събития
 • Чистота на мислите и добри намерения

Когато спиците на Коловрат са изобразени срещу хода на Слънцето, значението е напълно различно:

 • Комуникация с другия свят
 • Способността да се предвижда бъдещето
 • Развита интуиция и свръхестествени способности

В старите времена вещица е носела коловрат с лъчи в обратната посока. Също така, такъв знак може да защити една жена и цялото й семейство от неприятности..

Символът на Коловрат трябва да има четен брой лъчи: 4, 6 или 8. Четири лъча носят огнена енергия, шест – връзка с боговете, а осем означава енергията на Слънцето.

Коловрат в съвременния свят

Древните славяни вярвали, че Слънцето е центърът на цялата Вселена. Следователно знакът на Коловрат символизира непрекъснатия движещ се живот на човек. Днес, правейки татуировка kolovrat значение не се е променило. Изображение върху тялото на Коловрат може да донесе:

 • Плодовитост
 • Огнена енергия
 • Защита от врагове
 • Здраве
 • Духовна сила
 • Познавайки себе си
 • Оптимистично отношение

Слънцестоене: комуникация с космоса

С помощта на последните проучвания учените – астролози са стигнали до извода, че ако начертаете въображаеми линии от Полюсната звезда до точките на зимното и лятното слънцестоене, както и до точката на пролетното и есенното равноденствие, тогава изображение на Коловрат ще се появи в небето. По този начин може да се предположи, че Коловратът е помогнал на нашите предци да определят местоположението им..

Видео:

Значението на татуировката Kolovrat

Коловрат съчетава четири естествени елемента: огън, земя, въздух и вода. Такова единство е силен талисман. В първоначалния си смисъл Коловрат е безкрайност. Следователно, той символизира Слънцето, което се преражда отново и отново ден след ден. И така, древните славяни с помощта на Коловрата възродиха своята първоначална вяра и манталитет, което отличава нашия народ от другите. Следователно изображението на Коловрат върху тялото ще помогне да се промени животът, да се внесе движение и развитие в него..

Подготвено от: Савопуло Ксения Олеговна