Снимка на татуировки

Значението на татуировката Ин-Ян

В статията ще говорим за рисунката, символа и неговата история. Нека се опитаме да го разберем и да разберем Значението на татуировката Ин-Ян в миналото и днес. За хора, които ще направят „Ин-Ян татуировка“, сме подготвили:

Снимки на готови татуировки “Ин Ян”

Ин -ян – снимки и скици за татуировки

Какво е значението, историята и значението на татуировката Ин-Ян

Значението на татуировката Ин Ян - снимка

Значението на татуировката Ин Ян – снимка

Днес такъв познат и често използван символ като Ин-Ян се възприема като нещо съвсем обичайно, въпреки че този символ е на повече от хиляда години и произхожда от древната китайска митология. Всъщност символът Ин-Ян е хармоничен съюз на две противоположности, символ на борба и баланс. Ин е женският принцип, символ на смъртта, земята, луната и четните числа, тъмнината, пасивността, влагата и т.н..

Ян е символ на мъжественост, активност, живот, небе, слънце и нечетни числа, светлина и т.н..

Неделимият и единичен знак Ин-Ян е символ на световния баланс, който помага за решаването на всякакви проблеми и противоречия, дава вътрешна сила за преодоляване на всякакви трудности и укрепва жизнената енергия на човек.

Значението на татуировката Ин-Ян 1212 красива татуировка със символ ин ян на гърба на момиче какво означава татуировка ин ян - пример за снимка

Важно е да се отбележи, че този символ винаги е изобразен в кръг, който сам по себе си е символ на безкрайността и казва, че противопоставянето Ин-Ян също е вечно. Древен Гюнон смята символа Ин-Ян за образ на универсален водовъртеж, който кръжи и съчетава противоположностите, породили вечното му движение.

Какво означава ин и ян в татуировка?

В древното изкуство на Фън Шуй символът Ин-Ян обозначава борбата и в същото време обединението на две противоположни енергии. Въпреки пълната си противоположност, тези енергии не могат да съществуват една без друга и дори да се генерират взаимно. Това постоянно взаимодействие и противопоставяне е в основата на всички живи същества, то генерира и оформя самия живот. Абсолютната хармония е същността на това противопоставяне. Всичко се срива, ако една от силите надвишава другата.

Ин-Ян е вид доказателство за някакъв ред в природата. Той говори за двойствеността на всички неща в природата, говори за баланс и баланс. Този баланс обозначава правилния ход на нещата и законите на живота, основани на крайности и противоположности – раждане и смърт, светлина и тъмнина, добро и зло, тъга и радост и т.н..

Символът Ин-Ян също съдържа определен център, в който нищо не се случва, което символизира мира, няма борба, няма движение, няма промени в него. Човек, който носи татуировка Ин-Ян, като по този начин сякаш декларира, че самият той е в хармония с целия свят и е съгласен с всякакви прояви на живота, било то бяла или черна ивица, тъга или радост и нищо не му пречи от това да си щастлив.

какво означава татуировка ин ян - пример за снимкакакво означава татуировка ин ян – пример за снимкапример за скица на татуировка ин ян с животнипример за скица на татуировка ин ян с животнималка татуировка ин ян зад ухото на младо момичемалка татуировка ин ян зад ухото на младо момичекрасива татуировка със символ ин ян на гърба на момичекрасива татуировка със символ ин ян на гърба на момичекакъв е смисълът от татуировка ин янкакъв е смисълът от татуировка ин янЗначението на татуировката Ин-Ян 1212Значението на татуировката Ин-Ян 1212Значението на татуировката Ин Ян - снимкаЗначението на татуировката Ин Ян – снимка

Символът Ин-Ян е един от най-ярките, смислени символи, които източната култура ни е дала. Всеки човек може сам да определи значението и съдържанието на този символ и може да намери нещо важно за себе си в него..

И не забравяйте, че е изключително важно правилно да подготвите място за татуировка. Помогнете с това, може би лазерна епилация, направено в добър салон, от майстор – прилично ниво. Красиво тяло – красиви татуировки!

Можете да гледате:

СКИЦИ НА ТАТУ С ИН-ЯН

ФОТО ТАТУА ИН-ЯН