Снимка на татуировки

Значението на татуировка звезда на коленете

В материала ще анализираме значението на татуировката звезда на коленете, значението и историята на тази предимно престъпна татуировка. За тези, които трябва да се запознаят с чертежи и примери в големи количества, предлагаме следните раздели от нашия каталог:

  • Снимка на звездна татуировка на коленете
  • СКИЦИ НА ЗВЕЗДНА ТАТУ НА КОЛЕНА

Значението на татуировка със звезда на коленете - информация по темата и фотопримери за татуировки

Значението на татуировка със звезда на коленете – информация по темата и фотопримери за татуировки

Значението, историята и значението на татуировката звезда на коленете

Днес татуировките по тялото набират популярност. Можете да срещнете татуирано лице от почти всяка възрастова категория, от млади години до старост.

Звездна татуировка

Може би най -често срещаната и известна татуировка сред цялото разнообразие е образът на звезда. Той е набоден навсякъде по тялото и сред обикновените хора е чисто артистичен и декоративен, но в света на затворите носи много по -голямо значение, което показва място в йерархията сред затворниците.

Преди да си направите такова изображение на тялото си, трябва да бъдете изключително внимателни и разумни при избора на мястото и скицата на звездата. Предварително си струва да се запитате за подробностите за убождане на „затворническите“ звезди. В противен случай, ако трябва да общувате с правоприлагащите органи или например с лекари, неправилно избраната татуировка може да обърне обстоятелствата срещу вас..

“Звезди” на колене

Татуировките “звезди” на коленете обикновено се пробиват от крадци в закона, крадливи власти и онези затворници, които са убедени в своята заслуга за такива титли.

Звездата, която е щампована на коляното, може да бъде с различни цветове (червено, черно и синьо) и различни вариации:

  • шестолъчен;
  • осем-заострени;
  • десет-заострени;
  • дванадесет-заострени;
  • Полярна звезда;
  • Роза на вятъра.

Примери за снимки:

снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 21снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 20снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 19снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 18снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 17снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 16снимка на звездна татуировка на коленете за статия за значението - tatufoto.ru - 15снимка на звездна татуировка на коленете за статия за значението - tatufoto.ru - 14снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 13снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 12снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 11снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 10снимка на звездна татуировка на коленете за статия за значението - tatufoto.ru - 9снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 8снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 7снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 6снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 5снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 4снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 3снимка на звездна татуировка на коленете за статия за значението - tatufoto.ru - 2снимка на звездна татуировка на колене за статия за значението - tatufoto.ru - 1

Във всеки случай, всяка от тези татуировки на коляното от подземния свят показва, че лицето принадлежи към неговата елитна група. Несъмнено, за да запълните такова изображение, първо трябва да го спечелите. И в случай, че татуиран затворник бъде изпратен на друго място, той ще трябва да премине различни тестове там, потвърждавайки статуса на звездите на коленете си..

Звездни татуировки на коленете, чието значение може да бъде опасно за обикновените хора, в света на затворите се наричат ​​„звездата на беззаконието“ или „звездата на отричането“. Носителите на тези татуировки са отричания и хайдути от зоната. В никакъв случай такива хора не трябва да се свързват с правоприлагащите органи и да искат амнистия и условно освобождаване. В случай на нарушение на законите на зоната, собственикът на такава татуировка ще я опозори и ще трябва да се отърве от нея..

Значението на звездите на колене

Значението на такава татуировка “затворник” е отрицателно. Това лице може да бъде изнасилвач, разбойник или насилствен престъпник. Такива хора не искат да работят или да извършват каквато и да е друга работа в местата за лишаване от свобода, като същевременно подбуждат други престъпници да извършват безредици и насочват всички срещу охраната. Мотото им е, че няма да се подчиняват на никого и да коленичат.

В съвременния свят все още има хора, които по никакъв начин не са свързани със света на престъпността, нанасят такива татуировки. В техния случай препарираният образ означава неподчинение на властите, недоволство от тях и своеобразно презрение към цялото правителство. Това може да се нарече един вид протест, изразен в тази форма.

Видео:

Въпреки това, дори в случай на протест и пламенно желание да натъпчете звезда на коленете си, силно не се препоръчва да го правите. Защото ако човек, който живее „според условията на затвора“, случайно ги види, ще получите огромни проблеми, чак до лишаването от татуировки заедно с кожата. Да, и освен това прилагането им е изключително болезнен процес, с дълъг лечебен период поради постоянното огъване на крака в коляното. И перфектното наслагване на боята също не се постига, тъй като кожата на тези места е груба..

Ако желаете, можете да си направите татуировка във формата на звезда, например на предмишницата или лопатката..

Подготвено от: Зайцева Ирина Рафаиловна