Снимка на татуировки

Значението на татуировка за игра на карти

От материала ще научите най -интересните факти за играе татуировка значение карти и значението на тази фигура. За кандидатите, в рамките на сайта, сме подготвили два раздела със снимки, необходими за създаване на интересна татуировка с карти:

  • Снимка на татуировки с карти за игра
  • Скици за татуировка на карти за игра

Значението, историята и значението на татуировка за игра на карти

Значението на татуировка за игрални карти - опции и примери на снимката

Значението на татуировка за игрални карти – опции и примери на снимката

Историята на картите датира от древността. Епохите се промениха, значението им също се промени – от положително към отрицателно. Има много тълкувания. Едно е ясно: картите са противоречив символ. Тяхното значение зависи от костюма и знаците, които са изобразени върху тях..

Въпреки факта, че картите са възникнали много преди християнството, основното им значение е пряко свързано с религията и смъртта на Исус Христос. Всяка боя на картите има своя собствена религиозна интерпретация..

Кръст – символ на кръста, на който е разпнат Христос.

Пика е символ на копието, пронизало тялото Му.

Тамбурина – символизира ноктите (тяхната форма), с които Христос е бил прикован към кръста.

Черва е изображение на гъба, с която е изтрито Христовото тяло, за да се облекчат страданията му.

Ренесансовата ера донесе революция във всички области на живота. Промените и значението на картите за игра не са пощадени. Те започнаха да означават греховното падение на човека, неговото несъвършенство и пороци. Имаше моменти, когато върху самите карти за игра се нанасяха рисунки на човешки грехове..

Какво означават татуировките на карти в света на затворите??

Обърнете внимание на затворническите татуировки. Изображението на картите е доста често срещано тук. За затворниците татуировките ще разкажат много повече за човек, отколкото може да се научи от обикновен разговор с носител на татуировки..

какво може да означава карта в татуировка Значението на игра на карти татуировка 222233 татуировка игрални карти 123123123

Например, татуировки с карти за игра са пълнени от измамници или професионални комарджии. Това е един вид начин за привличане на късмет (най -често те попълват не една карта, а печеливша комбинация от няколко карти).

Изображението се щампова върху ръката, с която картите се хвърлят върху масата. А играта на карти по тялото на затворника ще разкаже за статуса на приносителя: Кръстът е знак за крадци в закона. Пика е знак за крадци във властта. Тамбура е знак за мошеник. Черва е гей.

В днешно време за повечето хора картите за игра са символ на късмет и вълнение. Доста част до татуировката на игралната карта можете да видите изображения на дявола или други символи, които означават смърт и човешки пороци.

Татуировките не губят своята актуалност, напротив, всяка година има все повече хора, които искат да приложат оригинален, ефектен и красив модел върху тялото си. Но не забравяйте – всяко изображение има свое значение. Татуировката може да донесе късмет или да причини проблеми..

Значението на татуировка за игрални карти - опции и примери на снимкатаЗначението на татуировка за игрални карти – опции и примери на снимкатакакво може да означава карта в татуировкакакво може да означава карта в татуировказначението на татуировката на снимкатазначението на татуировката на снимкатаЗначението на игра на карти татуировка 222233Значението на игра на карти татуировка 222233Стойността на татуировка за игра на карти 44333Стойността на татуировка за карти 44333Стойността на татуировка за игра на карти 23222Стойността на татуировка за игра на карти 23222татуировка игрални карти 123123123татуировка игрални карти 123123123

Смята се, че татуировката с карти за игра може да донесе късмет във вашия бизнес и да ви помогне да намерите изход от всяка ситуация. Тя ще каже на другите, че сте човек, който не се страхува да рискува..

Можете да гледате:

СКЕЧИ ЗА ТАТУИ С ИГРАЧНИ КАРТИ

ФОТО ТАТУИРАЩИ КАРТИ